1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2018 10:00

Κλεισιάρη και Τσελάνη ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Μεσσαρά

Διπλό μεταγραφικό «χτύπήμα» από τον ΓΑΣ Μεσσαρά ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Ειρήνης Τσελάνη που αγωνίζεται στην θέση της Κεντρικής και της ακραίας Ευτυχία Κλεισιάρη, οι οποίες πέρυσι αγωνίστηκαν με την φανέλα του ΟΠΕΡ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Ευτυχία Κλεισιάρη αναφέρει:

«Την έναρξη της συνεργασίας του για την σεζόν 2018-19, με την Ευτυχία Κλεισιάρη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.

Η Ευτυχία Κλεισιάρη θα αγωνίζεται στην Pre League Γυναικών με την Μεσσαρά. Η 23χρονη ακραία η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου εντάσσεται στο δυναμικό της Μεσσαράς, καθώς έδειξε την επιθυμία της να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενη με την ομάδα μας.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς ευχαριστεί τον Α.Ο ΚΥΔΩΝ  για την άριστη συνεργασία.
Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στην Ευτυχία καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.»

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Τσελάνη:

«Την έναρξη της συνεργασίας του για την σεζόν 2018-19, με την Eιρήνη Τσελάνη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.
Η Ειρήνη Τσελάνη θα αγωνίζεται στην Pre League Γυναικων με την Μεσσαρά.

Η 22χρονη αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως κεντρική αλλά και ως διαγώνια, τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου και εντάσσεται στο δυναμικό της Μεσσαράς, καθώς έμεινε ελεύθερη μετά την αποχώρηση του ΟΠΕΡ από το πρωτάθλημα της Α2.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς καλωσορίζει την Ειρήνη και της ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.»

Σχετικά άρθρα

  • Στον Απολλώνιο η Ευτυχία Κλεισιάρη
    Στον Απολλώνιο  και στην Α2, θα συνεχίσει την καριέρα της η Ευτυχία Κλεισιάρη. Η 23 Χανιώτισσα ακραία (1μ80) και αξιόπιστη σκόρερ που εχει περάσει από Κύδωνα, ΟΠΕΡ, Μεσσαρά, αποτελεί σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Κερατσινίου που έχει ξεκινήσει μεταγραφικό «σαφάρι» για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι παίκτριες που αποχώρησαν από το περυσινό ρόστερ.
  • Pre League: Ξεχωρίζει η μονομαχία Πανιωνίου-Μεσσαρά
    Η μονομαχία Πανιωνίου-Μεσσαρά (16.00) στη Ν. Σμύρνη, ξεχωρίζει στην σημερινή 15η αγωνιστική της Pre League γυναικών. Οι δυο ομάδες παλέυουν για την παραμονή τους στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ