1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2018 09:49

Ρόγκα:« Έχω την αίσθηση πως ξεκινάει κάτι όμορφο στον Παναθηναϊκό»

Την απόλυτη ικανοποίηση της για την επιστροφή στο «σπίτι» της στον Παναθηναϊκό, μετά την περυσινή εφιαλτική χρονι’α στον Ηρακλή Κηφισιάς, εξέφρασε η Πένυ Ρόγκα.

Η εμβληματική λίμπερο των «πρασίνων» ευχαρίστησε την διοίκηση του «τριφυλλιού» για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, ωστε απο τη νέα σεζόν να φοράει και πάλι την "πρασινη" φανέλα  ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους του αθηναϊκού συλλόγου:

«Η σημερινή (χθεσινή) μερα θα μπει σιγουρα στο κουτάκι με τις πιο δυνατές αναμνήσεις. Θα την θυμάμαι για μια ζωή...

Συνδυάζει την επιστροφή μου στο «σπίτι» μου με την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο άθλημα που αγάπησα τοσο πολύ, μια αγάπη που μου την στέρησαν για ένα χρόνο χωρίς να ειναι επιλογή μου. 

Σήμερα εισέπραξα τόση αγάπη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουμε κάτι κοινο... την αγαπη μας για τον παναθηναϊκό και την επιθυμία μας να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Θέλω να πω αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα... έχω την αίσθηση πως ξεκινάει κάτι όμορφο, θα το ζησουμε ολοι μαζι και στο τέλος θα χαμογελάμε και θα ειμαστε περήφανοι! 

Καλή αρχή σε ολους μας με υγεία πανω από όλα και πολύ δουλειά!'' 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ