Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2018 00:01

Ενίσχυση με Δελατόλα ο Ηρακλής Κηφισιάς

Στον Ηρακλή Κηφισιάς, θα συνεχίσει την καριέρα της η Άννα Μαρία Δελατόλα.
Η 21 χρονη ταλαντούχα ακραία (1μ78) που έχει περάσει από Πανιώνιο, ΑΟΝΑ, ΑΣ Ηλιούπολης, προέρχεται από μια θετική σεζόν πέρυσι με την Ένωση Βύρωνα στην Α2 και με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, τον πλουραλισμό κινήσεων στην επίθεση, την φοβερή της δύναμη και την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά το σύλλογο των βορείων προαστίων στο νέο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League.

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.
  • Άλμα παραμονής για την ΧΑΝΘ στο Ζηρίνειο (photos)
    Η ΧΑΝΘ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Pre League και πέτυχε σημαντικό τρίποντο παραμονής.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.