1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2018 12:55

Το «Αμερικάνικο όνειρο» της Λήδας Κάστανου

Στις ΗΠΑ θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες η Λήδα Κάστανου για να ζήσει το δικό της «Αμερικάνικο όνειρο»(όπως και πολλές αλλες παίκτριες) συνδυάζοντας τις σπουδές και την μεγάλη της αγάπη το βόλεϊ.

Η 20 χρονη (1μ91) διαγώνια Βολιώτισσα που έκανε πέρυσι εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Αιγάλεω και το βοήθησε αποφασιστικά στο να κατακτήσει την πέμπτη θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Pre League, αλλά και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ αλλά και την δεύτερη θέση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα μετακομίσει στο Whasighton State University, στην αντίστοιχη βορειοδυτική πολιτεία που βρίσκεται στα σύνορα με τον Καναδά και πήρε ο όνομά της από τον πρώτο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζωρτζ Ουάσινγκτων.

 Ο αποχαιρετισμός του Αιγάλεω

Η διοίκηση του Αιγάλεω αποχαιρέτησε το κορυφαίο επιθετικό του «όπλο» με μια συναισθηματική ανάρτηση στο f/b η οποία αναφέρει:

«Ο πρόεδρος μας κύριος Παντελής Βλάχος και το προπονητικό team νιώθουν την ανάγκη να αποχαιρετήσουν και να ευχαριστήσουν για την προσφορά της στην γυναικεία ομάδα (για την πρόκριση της στο final four ανόδου της pre league όσο και για την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανιδων ) την Λήδα Κάστανου που φεύγει στην Αμερική για να πραγματοποιήσει το όνειρο της.Λήδα

 Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις σπουδές σου»

Κάστανου: «Τους εύχομαι από καρδιάς να πετύχουν τους στόχους»

Από την άλλη πλευρά η εξαιρετική Κάστανου που εχει αγωνιστεί σε Αργώ Βόλου, Ηρακλή Κηφισιάς, μια διετία στον ΠΑΟ, αποχαιρέτησε από καρδιάς την ομάδα του Αιγάλεω και τις πρωην συμπαίκτριες της, με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό η οποία αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το βόλεϊ Αιγάλεω.Τον πρόεδρο Παντελή Βλάχο,το προπονητικό team και τις συναθλήτριες μου για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας που με στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο μετά από ένα δύσκολο τραυματισμό. Τους εύχομαι από καρδιάς να πετύχουν τους στόχους εντός και εκτός γηπέδου.»

 Foto Δημητρης Αντωνακης

Σχετικά άρθρα

  • Κλοπή-θρίλερ χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην εθνική γυναικών των ΗΠΑ
    Θύμα κλοπής έπεσε η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης, Τζόρντιν Πούλτερ, όταν άγνωστοι της έκλεψαν από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της, στην πόλη Ανάχεμ της Καλιφόρνια, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που ειχε κατακτήσει πέρυσι στο Τόκιο, καθώς και το διαβατήριο της.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ