1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2018 15:16

Πασαδόρος στις Αμαζόνες η Χρυσομάλλη

Την απόκτηση της 27 χρονης πασαδόρου, Αθηνάς Χρυσομάλλη που τις δύο τελευταίες σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της  σε ΠΑΟ και ΑΕΚ, ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες που την σεζόν αυτή δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα της ανόδου στην Pre league.

H ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την αθλήτρια Αθηνά Χρυσομάλλη. Η Αθηνά Χρυσομάλλη, ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανελλήνιο και έχειαγωνιστεί ακόμα στους ΑΣ Παπαγου, ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Για αρκετά χρόνια ως αντίπαλος αλλά και με τη μετέπειτα καριέρα της, έχει κερδίσει το σεβασμό και την ιδιαίτερη εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου, οπότε με την επιτευχθείσα συμφωνία συνεργασίας, ικανοποιήθηκε και ο διακαής πόθος για ένταξή της στο δυναμικό της ομάδας.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Αθηνά στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τις Ειρήνη Νικολάκη και Λυδία Μερκούρη για την προσφορά τους στο σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στους επόμενους σταθμούς τις καριέρας τους.»

Η  Αθηνά Χρυσομάλλη στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί για καλό σκοπό, συγκεκριμένα για την φιλανθρωπική έκθεση ΝΑΚΕD CITY.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ