1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2018 12:18

ΑΟ Λαμίας: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Παπαμίχος

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στον προεδρικό θώκο του ΑΟ Λαμίας 2013. Μετά από σύγκληση του ΔΣ του συλλόγου, ο Βασίλης Παπαμίχος, διαδέχτηκε τον Χρήστο Μητσόπουλο που ήταν ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου την τελευταία πενταετία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μητσόπουλος παραμένει απλό μέλος του συλλόγου, αλλά και ο συνδετικός κρίκος της Λαμίας με την ΕΟΠΕ και τη Διαιτησία ενώ ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν στην Pre League.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις διοικητικές εξελίξεις αναφέρει:

Ο σύλλογος «Αθλητικος Ομιλος Λαμιας 2013», ανακοινώνει την νέα σύνθεση του ΔΣ:

Πρόεδρος: Βασίλειος Παπαμίχος
Γραμματέας: Δέσποινα Σερακέρη
Ταμίας: Ιωάννης Κόκκορης
Μέλη: Χρήστος Μητσόπουλος
Ιωάννης Γεροθανάσης
Νικόλαος Πατατούκος

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας, Παπαμίχος Βασίλειος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Μητσόπουλο Χρήστο, εξήρε το έργο του στον σύλλογο, τον οποίο αφενός με σωστούς χειρισμούς κατάφερε μέσα λίγα χρόνια να τον εντάξει στο πρωτάθλημα της PRE LEAGUE, αφετέρου τον παρέδωσε σε άψογη και υποδειγματική λειτουργία.Σημειώνεται ότι ο Μητσόπουλος παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου και αναλαμβάνει ως σύνδεσμος του συλλόγου με την ΕΟΠΕ και την Διαιτησία.

Στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους του συλλόγου τα επόμενα χρόνια, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από το να σταθεροποιηθεί η γυναικεία ομάδα στην κατηγορία της Pre League, αλλά και να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία του βόλεϊ την Volley League γυναικών (Α1) και να να βρεθεί σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας διεκδικώντας τίτλους.

Τέλος ο σύλλογος στοχεύει και εργάζεται, μέσα από την συστηματική και στοχευμένη δουλειά των ακαδημιών του, να αναδείξει ταλαντούχες παίκτριες οι οποίες θα είναι ικανές να στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα και φυσικά στο μέλλον γιατί όχι άλλες ομάδες και τις εθνικές ομάδες.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου ασχολούνται με την οργάνωση των δομών του συλλόγου και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόσο για την στελέχωση της γυναικείας ομάδας όσο και για την οργάνωση των υποδομών του (Ακαδημίες και Αγωνιστικά τμήματα).»

Σχετικά άρθρα

  • Περίπατος για τη Λαμία κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο ΑΟ Λαμίας 2013 επικράτησε με περίπατο στο «Χαλκιοπούλειο» της νεανικής Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-0 σετ και πέτυχε το πρώτο τoυ φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • «Έδεσε» την άμυνα της με Σουπιώνη η ΧΑΝΘ
    Την άμυνα της θωράκισε η ομάδα της ΧΑΝΘ με την απόκτηση της Ελένης Σουπιώνη.. Η 23 χρονη λίμπερο (1.70) αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. 
  • Εκλογές στην Κόρινθο στις 26 Ιουνίου
    Για τις 26/6 στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου, η διοίκηση της Πελοποννησιακού συλλόγου , συγκαλεί γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και καλεί όλα τα μέλη της ομάδας να δώσουν το παρών.
  • Πρι Λιγκ: Φιναλε με τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει την άνοδο και αγωνία στην ουρά για τα πλέι άουτ
    Αυλαία και στην Πρι λιγκ με την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Το ενδιαφέρον του προγράμματος, εστιάζεται στην κορυφή όπου ο ΠΑΟΚ με νίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ, σφραγίζει το απευθείας εισιτήριο ανόδου στην Volleyleague γυναικών και στέλνει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, την Λαμία και τον ΖΑΟΝ για την διεκδίκηση του δευτέρου.
  • «Κλείδωσε» τα πλέι οφ ο ΑΟ Λαμίας
    Ανώτερος ο ΑΟ Λαμίας πήρε τη νίκη κόντρα στη Μεσσαρά με 3-0 σετ και «κλείδωσε» την κατάκτηση της 4ης θέσης στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Pre League που οδηγεί στα πλέι οφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ