Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2018 12:29

Στα χέρια της Παπαστεργίου η Άρτεμις Κορυδαλλού

Η 23 χρόνη Λαρισινή πασαδόρος, Πηνελόπη Παπαστεργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο, θα είναι η αντικαταστάτρια της έμπειρης Αρετής Τέζα στην Άρτεμις Κορυδαλλού η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.

Η ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου για την νέα μαέστρο της ομάδας αναφέρει:

«Η Πηνελόπη Παπαστεργίου που επιλέχθηκε από το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας του Κορυδαλλού, ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 6 χρόνων από την Ε.Α.Λάρισας και ακολούθησαν Γ.Σ.Ε Ελασσόνας ,επιστροφή στην ΕΑ.Λάρισας, Ηλικιακός, Φ.Ο.Βριλησσίων με τελευταίο σταθμό το Μαρκοπουλο.

Είναι απόφοιτη personal training του Cambridge regional college και προπονητικής του Αττικού Κολλεγίου.Η νεαρή πασαδόρος θα στελεχώσει την ομάδα μας στην πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά στην Pre League.

Καλώς ήρθες Πηνελόπη, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας.»

Σχετικά άρθρα

  • Άνετο πέρασμα της ΑΕΚ απο τον Κορυδαλλό
    Ανώτερη η ΑΕΚ κέρδισε 0-3 την ουραγό Άρτεμις στον Κορυδαλλό για την 10η αγωνιστική της Pre League.Ήταν η έβδομη σερί νίκη για τις «κιτρινόμαυρες» και ένατη συνολικά, οι οποίες πέρασαν προσωρινά μόνες πρώτες στην κορυφή με 26 βαθμούς ενώ θα πρέπει να περιμένουν το σημερινό ματς των Αμαζόνων με την ΧΑΝΘ (16.00) για να δουν αν θα παραμείνουν στην κορυφή η θα τις ξεπεράσει και πάλι η ομάδα της Ερυθραίας.
  • Στην Άρτεμις Κορυδαλλού η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου
    Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη στην Άρτεμις. Η νεοφώτιστη στην Pre League ομάδα του Κορυδαλλού, ανακοίνωσε την απόκτηση της 19 χρονης (1μ84) Μαρκέλας Παπαγεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
  • Τέζα: «Συνδυάσαμε την άνοδο με υψηλό επίπεδο απόδοσης»
    Το μονοθέσιο της Άρτεμις Κορυδαλλού, μετά από μια εκπληκτική πορεία που μεταφράζεται σε μια ήττα (19 νίκες σε 20 αγώνες), έριξε πρώτο την καρό σημαία της ανόδου στην Πρι Λιγκ κερδίζοντας την Αγ. Παρασκευή, δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι οφ του Α ομίλου της Α2 γυναικών.
  • Εκπληκτική Νίκη Αλεξανδρούπολης στο Βότση, ασταμάτητες Άρτεμις- ΕΑΛ
    Συνέχισε την «τρελή» πορεία της η Άρτεμις Κορυδαλλού καθώς πέρασε με 0-3 και από την Αγ, Παρασκευή, σημείωσε την 12η σερί νίκη και διατήρησε την πρώτη θέση του Ά ομίλου στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.
  • Συνεχίζει τις νίκες η Άρτεμις (video, δηλώσεις)
    Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών της Άρτεμις, Σταθη Σαραντέα, ΑΣΗλιούπολης, Γιάννη Παγανέλη, και της παίκτριας Χριστίνας Λουκά στο Sportsonair.gr για την αναμέτρηση της ομάδας του Κορυδαλλού με το σύλλογο των νοτίων προαστίων για την Α2 γυναικών που έληξε με 3-0