Εκτυπώστε τη σελίδα
31-05-2018 10:22

Ενίσχυση με Μελετιάδη το Αιγάλεω

Την απόκτηση της έμπειρης κεντρικής, Ολγας Μελετιάδη, ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Η 30 χρονη Μελετιάδη που έχει ύψος 1μ80, και θα είναι η αντικαταστάτρια της Καββαδία που πήγε στην ΑΕΚ, ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Αμαζόνες Φαρσάλων ενώ  στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό Λάρισας , την Πετρούπολη, την Ένωση Βύρωνα, την Θέτιδα Βούλας και πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν με την Ηλιούπολη.   

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την έμπειρη κεντρική αναφέρει:

«Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ απο σήμερα έχει στο δυναμικό της την εκπληκτική κεντρική ΟΛΓΑ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗ.

Η Όλγα ειναι μια αθλήτρια που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του vollley, όχι μόνο για την αθλητική της αξία αλλά και για τον υπέροχο χαρακτήρα της . Κάτι που ταιριάζει πολύ στην ομάδα του Αιγάλεω.

ΟΛΓΑ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που έγινες κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του CITY.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ..!!!»

Σχετικά άρθρα

  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.
  • Εκπληκτική απόδραση του Αιγάλεω απο τα Κύμινα
    Θεαματική απόδραση του Αιγάλεω από τα Κύμνα με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι φιλοξενούμενες έκαναν εκπληκτική ανατροπή κόντρα στους Μακεδόνες, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο δίποντο μέσα από μια πολύ σκληρή έδρα.