1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2018 01:23

Καταιγιστικό το Αιγάλεω έκανε το «1-1» κόντρα στην ΑΕΚ

Εντυπωσιακό το Αιγάλεω νίκησε με 3-1 σετ την ΑΕΚ στο "Στ. Βενέτης" και έμεινε «ζωντανό» με 1-1 νίκες στο «κόλπο» της ανόδου. Οι νικήτριες έκαναν κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής, πίεσαν στο σέρβις, είχαν εντυπωσιακό μπλοκ και επίθεση που έβγαζε «φωτιές».

Μορφή του Σίτι η πασαδόρος Κατερίνα Βλάχου που εκτός από εξαιρετική πασέρ ήταν εκπληκτική στην υποδοχή, ρεσιτάλ από τις υπέροχες κεντρικές Καββαδία, Μανώλικα, πολύ καλές και οι Κάστανου, Σολωμού καιθώς και η λίμπερο Αναστασιάδη.

Από την άλλη η ΑΕΚ ήταν απογοητευτική, είχε πολύ μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή και στο μπλοκ, έκανε πολλά λάθη και τα περίμενε όλα από τις Οικονομίδου και Μπίσκου.Πλέον η σειρά των ημιτελικών της Pre League πάει σε τρίτο παιχνίδι στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας το Σάββατο.

Αγωνιστικά το Αιγάλεω μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και πήρε εύκολα προβαδισμα με 18-12 από την ανίκητη Καββαδία στο φιλέ και πόντους της Βλάχου.

Η ΑΕΚ αντέδρασε και με άσο της Οικονομίδου μείωσε σε 19-18. Εκεί όμως με ξέσπασμα της Κάστανου, το Αιγάλεω βρήκε λύσεις στην επίθεση και ξέφυγε με 23-19 για να τελειώσει το σετ με 25-20 από λάθος της Γκρέκα.

«Πράματα και θάματα» είχαμε στο δεύτερο σετ. Το Αιγάλεω με ασταμάτητη την Μανώλικα από επιθέσεις πρώτου χρόνου εκτόξευσε το σκορ σε 16-9 και στην εξέλιξη από σέρβις άουτ της Βυζαντινού ξέφυγε με +8 (18-10) και 20-12. Οι παίκτριες της Αντωνιαδη χαλάρωσαν και η ΑΕΚ με την μπροστάρισα την απίστευτη Οικονομίδου και στη συνέχεια τις Μπίσκου και Γκρέκα, έτρεξε ένα εκπληκτικό σερί 5-13 και έφερε το ματς στα ίσια με 23-23

. Μάλιστα η Θεσσαλονικιά, πρώην παίκτρια της Σαντορίνης και του Πανναξιακού με δύο προσωπικούς πόντους «σφράγισε» το 23-25 και το 1-1. Θρίλερ είχαμε στο τρίτο σετ καθώς οι δυο ομάδες πήγαιναν στον πόντο μέχρι το 14-14, η ΑΕΚ ξέφυγε με 15-18 αλλά το Αιγάλεω έβγαλε «μέταλλο» και πέρασε μπροστά με 20-18 από την Καββαδία και 21-19 με την Σολωμού.

Η Ένωση ισοφάρισε 23-23 με την Χρυσομάλη αλλα στις λεπτομέρειες οι γηπεδούχες με Μανώλικα και Καββαδία πέτυχαν καθοριστικούς πόντους, τέλειωσαν το σετ με 25-23 και έδωσαν προβάδισμα με 2-1.

Το τέαρτο σετ ηταν διαδικαστικό. Το Αιγάλεω ξέφυγε εύκολα και γρήγορα με 16-7, 18-8, οι παικτριες του Σαμαρά το παράτησαν και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με 25-13 και 3-1 μεσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και την ομάδα του Σίτι που απάντησε με «ολε ολε».

Τα σετ: 3-1 (25-20, 23-25, 25-23, 25-13)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Σολωμού, Μανώλικα, Κάστανου, Καραμούντζου, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Αρβανιτοπούλου Κράνη, Χαριτωνίδη, Γάκη (λ) Κουλοπούλου, Κικιρίκου, Ιωάννου.

ΑΕΚ (Σαμαράς): Γκρέκα, Μαλουσάρη, Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα / Μπελιά (λ), Αντωνιάδη, Λύρα, Βυζαντινού.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ