1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2018 01:37

Επική νίκη-ανατροπή για το Αιγάλεω στη Μεσσαρά

Τεράστια νίκη με 2-3 μετά απο επική ανατροπή πέτυχε το Αιγάλεω κόντρα στην Μεσσαρά στο κλειστό των Μοιρών για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.

Στην «σκληρότερη έδρα» της κατηγορίας, οι παίκτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη έβγαλαν «μέταλλο» νικητή και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν ένα εκπληκτικό δίποντο που τις κρατάει «ζωντανές» για την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στο πρώτο σετ έγινε πραγματική μάχη με το Αιγάλεω να επικρατεί σε τρομερό θρίλερ 27-29, ενώ στο δεύτερο ο Μεσσαράς με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επικρατήσει 25-17 και να ισοφαρίσει σε 1-1.Στο τρίτο σετ το Αιγάλεω προηγήθηκε 12-19, ωστόσο τα κορίτσια του ΓΑΣΜ  ισοφάρισαν 19-19 κι από κει και πέρα έσπασαν καρδιές με τις παίκτριες του Ιωάννου να επικρατούν με 26-24 και να κάνουν το 2-1. 

Στο τέταρτο και κρισιμότερο σετ, είχαμε νέο θρίλερ καθώς  το Αιγάλεω προηγήθηκε 9-18, ο ΓΑΣ Μεσαράς με την βοήθεια του κόσμου, έκανε τη μεγάλη ανατροπή , κατάφερε να ισοφαρίσει 24-24 μέσα σε πανδαιμόνιο, αλλά τελικά στις λεπτομέρειες το Σίτι επικράτησε με 25-27 και έστειλε το ματς στο ται μπρέικ

Στο πέμπτο σετ το Αιγάλεω αποφασιστικό με όπλο το σέρβις και το μπλοκ κυριάρχησε κατά κράτος με 9-15 απέναντι στις γηπεδούχες που έδειξαν ανήμπορες να αντιδράσουν στο πάθος των φιλοξενούμενων.

Τα σετ : 25-27, 25-17, 26-24, 25-27, 9-15

Οι συνθέσεις:Γ

ΑΣ Μεσαρά (Ιωάννου):Ξαγοραράκη Β., Τσοπούλου, Ξαγοραράκη Γ., Ποδαρά, Αποστολάκη, Μαυρέα /  Σαμπάτη (λ), Γεωργιλά, Παπαδάκη, Ζωγραφάκη.Α.Ο.

Αιγάλεω (Αναστασιάδη): Βλάχου, Καστάνου, Αναστασιάδη/ Γάκη (λ), Σολωμού, Κουλουπούλου, Μανωλίκα, Χαριτωνίδη, Καββαδία, Κράνη, Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Κικιρίκου

 

 Φωτο:apopsilive.gr

 

Σχετικά άρθρα

  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.
  • Εκπληκτική απόδραση του Αιγάλεω απο τα Κύμινα
    Θεαματική απόδραση του Αιγάλεω από τα Κύμνα με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι φιλοξενούμενες έκαναν εκπληκτική ανατροπή κόντρα στους Μακεδόνες, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο δίποντο μέσα από μια πολύ σκληρή έδρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ