1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2018 02:40

Pre League: Ντέρμπι σε Βούλα, Μεσσαρά, Ζηρίνειο

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και το ενδιαφέρον της 18ης αγωνιστικής εστιάζεται σε τρία γήπεδα.

Αρχικά η Θέτιδα υποδέχεται στο ντέρμπι της ημέρας την ΑΕΚ και με τρίποντο ουσιαστικά «κλειδώνει» και μαθηματικά την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α1. Από την άλλη πλευρά αν η ΑΕΚ αποδράσει θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό για την δεύτερη θέση.

Με τις δάφνες του κυπέλλου και το μυαλό στη Σαντορίνη, ο Ηλυσιακός αγωνίζεται στην Πάτρα με τον ουραγό Απόλλωνα που δεν έχει νίκη ακόμη. Κρίσιμο ματς στις Μοιρες όπου η Μεσσαρά στην «καυτή» της έδρα υποδέχεται το Αιγάλεω και με τρίποντο θα παραμείνει στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τελευταία ζαριά και για τις φιλοξενούμενες που μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες για πεντάδα, με ήττα μένουν εκτός τροχιάς. Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στο Ζηρίνειο όπου η ομάδα του Κώστα Λιώση ο ΖΑΟΝ, παίζει τα ρέστα της κόντρα στον τέταρτο Πανιώνιο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων με νίκη θα παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι εισόδου στην πεντάδα με τη Μεσσαρά ενώ με «διπλό» ο Πανιώνιος κάνει άλμα τετράδας και «κλειδώνει» την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Pre League Γυναικών
18η αγωνιστική


Σάββατο 24/2/2018
Βριλησσίων, 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Ράντσιου-Κυργιαλάνη. Γραμματεία: Ακαρέπη. Παρατηρητής: Πολίτης

Μοιρών, 16.00: Μεσσαρά - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Καραπουλάκης-Κανακάκης. Γραμματεία: Κάραλη. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης

Χαλκιοπούλειο, 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΓΣ Πετρούπολης
Διαιτητές: Κουτσής-Μαυράκης. Γραμματεία: Καραβάνα. Παρατηρητής: Παναγής

Γ. Γεννηματάς, 19.00: Θέτις Βούλας - ΑΕΚ
Διαιτητές: Ονόπας-Βελώνης. Γραμματεία: Μυλωνά. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος

Απόλλωνα, 20.00: Απόλλων Πατρών - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Γκόλφης-Πετούσης. Γραμματεία: Τριανταφυλλοπούλου. Παρατηρητής: Μπιλίρης

Κυριακή 25/2/2018
Ζηρίνειο, 17.30: Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Κυριοπούλου-Χρηστίδης. Γραμματεία: Δένδη. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • «Ζωντανή» για τετράδα η Θέτιδα, 3-1 τον Πανναξιακό
    Η Θέτιδα πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί του Πανναξιακού στο κλειστό της Βούλας και με 36 βαθμούς ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη έφθασε τους 36 βαθμούς και περιμένει ήττα του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή από τον Άρη για να παραμένει στην τετράδα των πλέι οφ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ