1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2018 02:02

Pre League: Τα φώτα σε Λαμία και Ζηρίνειο

Σε Λαμία και Ζηρίνειο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 16ης αγωνιστικής της Pre League, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Αρχικά το Σάββατο στη Λαμία, τον Ηλυσιακό τον περιμένει ένα ακόμη πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ομώνυμη ομάδα η οποία παλεύει όλα τα ματς. Οι φιλοξενούμενες ένα έμπειρο και συμπαγές σύνολο θέλουν τη νίκη για να διατηρηθουν στην δεύτερη θέση και να αποσπαστουν από την τρίτη ΑΕΚ που παίζει επίσης ντέρμπι εκτός έδρας.

Στα υπόλοιπα ματς του Σαββατου, η πρωτοπόρος Θέτιδα μετά την ηττα-σοκ από την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη,θέλει να γυρίσει στις νίκες κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας.

Μονόδρομος για τον Πανιώνιο είναι η νίκη κόντρα στα Βριλήσσια παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Πάση θυσία θα επιδιώξει τη νίκη στην εδρα της η Μεσσαρα που υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Πετρούπολη.

Επίσης το Αιγάλεω με το μυαλό στον τελικό του φαιναλ φορ νεανίδων που διοργανώνει την Κυριακή, υποδέχεται την ΧΑΝΘ που κατεβαίνει με ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στη Θέτιδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Τέλος την Κυριακή πέφτει η αυλαία με το μεγαλο ντέρμπι ΖΑΟΝ-ΑΕΚ στο Ζηρίνειο.Οι γηπεδούχες θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου όταν έκαναν μεγάλη ανατροπή με 3-2, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πεντάδας.

Από την άλλη η δυνατή ΑΕΚ που θα ξέρει το αποτέλεσμα του Ηλυσιακού στη Λαμία, διψάει για τη ρεβάνς και το τρίποντο που θα της ανοίξει το δρόμο, ωστε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση.

.Pre League
16η αγωνιστική
Σάββατο 10/2/2018

Μοιρών, 16.00: Μεσσαρά - ΓΣ Πετρούπολης
Διαιτητές: Γιαννόπουλος-Αγγελίδης. Γραμματεία: Κάραλη. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης

Στ. Βενέτης, 16.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΧΑΝΘ
Διαιτητής: Μεταξά-Λιάκου. Γραμματεία: Κορδετζάκη. Παρατηρητής: Τσάκωνας

Γ. Γεννηματάς, 19.00: Θέτις Βούλας - Απόλλων Πατρών
Διαιτητές: Οικονόμου Μ.-Μαριδάκης. Γραμματεία: Πατούχου. Παρατηρητής: ΤσιμπινόςΧαλκιοπούλειο,

18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Χλωρός-Κουτσής. Γραμματεία: Τσάβου. Παρατηρητής: ΠαναγήςΒριλησσίων,

20.00: ΦΟ Βριλησσίων - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Πρέντζας-Βλάχος. Γραμματεία: Ακαρέπη. Παρατηρητής: Τουλής

Κυριακή 11/2/2018

Ζηρίνειο, 17.30: Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Κουτσούλας-Χρηστίδης. Γραμματεία: Δένδη. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ