1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 23:03

Πρι Λιγκ: Ξεχωρίζουν τέσσερα παιχνίδια

Τέσσερα σπουδαία παιχνίδια ξεχωρίζουν στην 14η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Συγκεκριμένα το Σάββατο, η πρωτοπόρος και αήττητη Θέτιδα υποδέχεται το ΖΑΟΝ , μια δυναμική ομάδα που έχει στόχο την είσοδο της στην πεντάδα και παραδοσιακά δυσκολεύει η κερδίζει τις ομάδες της πρώτης τετράδας.

Επίσης αύριο έχουμε μεγάλη μονομαχία για την τετράδα όπου ο πανίσχυρος Μεσσαράς στην έδρα του, στις Μοίρες υποδέχεται τον πολύ σταθερό και ομοιογενή Ηλυσιακό που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει μόνο με δύο ήττες και καταδιώκει την πρωτοπόρο Θέτιδα. Τρίτο παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον είναι η πολύ δυνατή αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του «Σίτι» μετά από δύο σερί ήττες από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει επαφή με την πεντάδα. Από την άλλη ο Πανιώνιος με νέο προπονητή τον Ατσιδαύτη και με δύο νίκες έχει ξεκινήσει βαθμολογική αντεπίθεση και θέλει το «διπλό» ώστε να παραμείνει στην τετράδα.

Συνήθως τα παιχνίδια των δύο ομάδων κρύβουν πολλές συγκινήσεις και εντάσεις και κρίνονται στα πέντε σετ. Τέταρτο παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι ουραγών μετάξύ της ΧΑΝΘ και του ΓΣ Πετρούπολης, δύο ομάδων που μοιράζονται την 10η και 11η θέση της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η τρίτη ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα Βριλήσσια που παλεύουν για την παραμονή τους ενώ η Ένωση θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει στη δεύτερη θέση τον Ηλυσιακό. Τέλος η Λαμία υποδέχεται στην σκληρή έδρα της, τον ουραγό και χωρίς νίκη ακόμη Απολλων Πάτρας που ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Pre League Γυναικών

14η αγωνιστική

Σάββατο 27/1/2018

Χαλκιοπούλειο, 15.30 ΑΟ Λαμίας 2013 - Απόλλων Πατρών
Διαιτητές: Μαυράκης-Κουτσής. Γραμματεία: Καραγκούνη. Παρατηρητής: Χουλιάρας
Αντωνόπουλος-Πικραμένος, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ. Παρατηρητής: Παπαναστασάτου

Κυριακή 28/1/2018

Στ. Βενέτης, 15.30 ΑΟ Αιγάλεω - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Καπάνταης-Χρηστίδης, Γραμματεία: Καλιγέρη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς

Μ. Τσικίνας, 16.30 ΧΑΝΘ - ΓΣ Πετρούπολης
Διαιτητές: Κάλλης-Δημητρίου, Γραμματεία: Πασπαλά, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς 

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • «Ζωντανή» για τετράδα η Θέτιδα, 3-1 τον Πανναξιακό
    Η Θέτιδα πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί του Πανναξιακού στο κλειστό της Βούλας και με 36 βαθμούς ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη έφθασε τους 36 βαθμούς και περιμένει ήττα του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή από τον Άρη για να παραμένει στην τετράδα των πλέι οφ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ