1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-01-2018 21:25

Στο τάι μπρέικ ο ΖΑΟΝ

Ο ΖΑΟΝ βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ κόντρα στον ΑΟ Λαμίας στο Ζηρίνειο, αλλά πήρε τη νίκη με 3-2, φτάνοντας τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Pre League.

 

Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο που θα την έφερνε πάνω από τον ΓΑΣ Μεσσαράς με τον οποίο ισοβαθμεί στην 5η θέση. Ο ΑΟ Λαμίας πήρε έναν βαθμό για βρέθηκε μόνος του στην 8η θέση.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-23, 21-25, 25-21, 15-7)

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Κόνιαρη, Καπέλου, Καρακάση, Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη / Κερασιώτου (λ), Διασάκου, Καραμαούνα, Μπαφατάκη, Φακοπουλίδου.
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Τσιλαλή, Νικολίτσα, Σαββίδου, Φαλέγκα, Γιοκαρίνη, Ζιώγα / Αργυροπούλου (λ), Ζαχαρή.

Σχετικά άρθρα

  • Ιστορική νίκη του ΑΟ Λαμίας 3-0 τον Παναθηναϊκό και «βλέπει» παραμονή
    Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΑΟ Λαμίας 2013 καθώς στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικης, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού  στην μεγαλύτερη  ίσως έκπληξη στη φετινή Volley League γυναικών.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στη Λαμία θα πασάρει η Εύη Φλιάκου
    Την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε η Λαμία. Για την 23 χρονη (1μ76) αθλήτρια που έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, και εχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, η ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας αναφέρει:
  • ΑΟ Λαμίας: Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση με Λίβινγκστον και Βαρμπάνοβα
    Εντυπωσιακό μεταγραφικό φινάλε για τον ΑΟ Λαμίας ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας Volley League γυναικών με τετράδα ξένων αθλητριών και δύο σπουδαίες ακραίες- σκορερ
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ