Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2018 23:52

Διπλό του ΖΑΟΝ στα Βριλήσσια

Με το δεξί μπήκε το 2018 για τον ΖΑΟΝ, ο οποίος νίκησε εύκολα με 3-0 σετ στην έδρα του ΦΟ Βριλησσίων, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Pre League.


 

Η ομάδα της Κηφισιάς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τη Μεσσαρά και ισόβαθμη με τον Πανιώνο. Τα Βριλήσσια είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Βελώνης, Αντωνόπουλος.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 15-25, 22-25)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Γιαννέλου, Έρωτα, Μικρουδάκη, Σαντέ, Ντόνα/ Μαθιουδάκη (λ), Κάβουρα, Παπασταύρου.
ΖΑΟΝ (Λιώσης): Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Φακοπουλίδου, Καπέλου, Καρακάση / Κερασιώτου (λ), Κόνιαρη, Μάταλα.

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Επέστρεψαν στην κορυφή οι Αμαζόνες, στην τρίτη θέση ο ΖΑΟΝ
    Με νίκες του ΖΑΟΝ και των Αμαζόνων, ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική και πρώτη του Β’ γύρου της Πρι Λιγκ.Οι Αμαζόνες ξεκίνησαν νικηφόρα και το 2020, καθώς επικράτησαν με ανατροπή 1-3 (25-18, 17-25, 23-25, 15-25) του Πανιωνίου στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ με την οποία θα λύσουν τις διαφορές τους σε διπλά ντέρμπι σε κύπελλο και πρωτάθλημα (29/1 και 1/2). Από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης παρέμεινε στην 9η θέση με 14 βαθμούς.