Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2018 23:50

Επανεκκίνηση στην Pre league με ξεκίνημα του β΄γύρου

Μετά από διακοπή 23 ημερών αρχίζει και πάλι το Σαββατοοκύριακο το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Pre league.
Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής και τα παιχνίδια που αποσπούν το ενδιαφέρον είναι το ντέρμπι των βορείων προαστίων ανάμεσα στα Βριλήσσια και τον ΖΑΟΝ το Σάββατο, αλλά και η αθηναϊκή μονομαχία του Αιγάλεω με την ΑΕΚ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πρωτοπόρος και αήττητη Θέτιδα (31 β) υποδέχεται στην έδρα της την μαχητική Λαμία που βρίσκεται στην 12η θέση και παλεύει όλα τα ματς για να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή της.

Ο δεύτερος Ηλυσιακός που τελείωσε τον πρώτο γύρο με δύο ήττες και βρίσκεται τρείς πόντους πίσω από την Θέτιδα (28) αγωνίζεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με την προτελευταία ΧΑΝΘ που κυνηγάει την σωτηρία της.

Δύσκολη αποστολή για την τρίτη ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται στην «καυτή έδρα» του Αιγάλεω που προέρχεται από πέντε σερί νίκες και φιλοδοξεί να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του στον πρώτο γύρο και να μπει στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Με εκτός έδρας νίκη θέλει να συνεχίσει ο τέταρτος ΓΑΣ Μεσσαράς που αντιμετωπίζει τον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας που ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

Ο πέμπτος Πανιώνιος με νέο προπονητή τον Ατσιδαύτη στην θέση της παραιτηθέντος Μαρίας Καλαρά στοχεύει σε βαθμολογική αντεπίθεση, με ξεκίνημα από την Πετρούπολη που παλεύει για την παραμονή της.

Τέλος τα Βριλήσσια που βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας και αγωνιούν για τη σωτηρία τους υποδέχονται τον φιλόδοξο και «πληγωμένο» ΖΑΟΝ που βρίσκεται στην έκτη θέση και ψάχνει το τρίποντο για να επιστρέψει στις νίκες. Η φιλόδοξη ομάδα του Κώστα Λιώση προέρχεται από δύο σερί ήττες στο φινάλε του πρώτου γύρου με Αιγάλεω και Μεσσαρά.


Pre League Γυναικών
12η αγωνιστική

Σάββατο 13/1/2018
Μοιρών, 15.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - Απόλλων Πατρών
Δαιτιτητές: Τραχαλάκη-Γιαννόπουλος. Γραμματεία: Κουνδουράκη. Παρατηρητής: Καρπουζάς

Βριλησσίων, 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - Ζηρίνειος ΑΟΝ
Διαιτητές: Βελώνης-Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Καλογιάννη. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς

Ν. Παξιμαδάς, 18.00: ΓΣ Πετρούπολης - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Λιάκου-Χαμπιλού. Γραμματεία: Πατούκου. Παρατηρητής: Παπαναστασάτου

Γ. Γεννηματάς, 19.00: Θέτις Βούλας - ΑΟ Λαμίας 2013
Δαιτητές: Γεωργάκη-Μενεσλής. Γραμματεία: Παπανικολάου Γ. Παρατηρητής: Τσάκωνας

Κυριακή 14/1/2018
Στ. Βενέτης, 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΕΚ Αθηνών
Διαιτητές: Χρηστίδης-Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Καστάνη. Παρατηρητής: Τσιμπινός

Μ. Τσικίνας, 18.00: ΧΑΝΘ - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές:
Μαυρίδης-Γιώγιου. Γραμματεία: Εμμανουηλίδου. Παρατηρητής: Τσοπάνογλου

Σχετικά άρθρα

  • Πανιώνιος: Λάμψη Ολούτς στους Παναφρικανικούς Αγώνες
    Σπουδαία διάκριση για την Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς η οποία συμμετείχε στους Παναφρικανικούς Αγώνες που έγιναν στη Γκάνα.
  • Ο Πανιώνιος γιόρτασε σε εντυπωσιακή φιέστα την κατάκτηση της Πρι Λιγκ Γυναικών (vids)
    Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.
  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Πρι Λιγκ Γυναικών: Αήττητος πρωταθλητής χειμώνα ο Πανιώνιος
     Πρωτταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Πανιώνιος στην Πρι Λιγκ Γυναικών καθώς για την 11η αγωνιστική που ήταν και το φινάλε του Ά γύρου νίκησε 3-0 ( 25-11, 25-18, 25-17.) την Πρέβεζα και τερμάτισε αήττητος με  11 σερί νίκες, 33 πόντους και 33-1 σετ