1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2018 12:54

Συγκίνηση στην πρεμιέρα του «2ο Τουρνουά Χρήστος Παπαθανασίου»

Ξεκίνησε μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης δόθηκε την Παρασκευή (5/1), στο 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών "Χρήστος Παπαθανασίου", που διοργανώνει ο ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας, στη μνήμη του αθλητή, προπονητή, φίλου του συλλόγου Χρήστου Παπαθανασίου, του άνθρωπου εκείνου που επί σειρά ετών δίδαξε την έννοια των όρων ήθος και καλοσύνη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και η ψυχή του θα μένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά όλων των ανθρώπων του βόλεϊ.

Την έναρξη στο τουρνουά έδωσε η αναμέτρηση του Πορφύρα με τον Πανιώνιο, με τις «κυανέρυθρες» να επικρατούν με 3-1 σετ και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (6/1, 20:00), με την Θέτιδα Βούλας η οποία επικράτησε με 3-0 σετ στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας των Βριλησσίων.


Στον μικρό τελικό του Σαββάτου (6/1, 18:00) θα αγωνιστούν Πορφύρας και Βριλήσσια.

 Αναμνηστικά στην οικογένεια Παπαθανασίου

Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του τουρνουά με τις ομάδες να παρατάσσονται στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς και τον Πρόεδρο της Θέτιδας κύριο Τάσο Τριανταφύλλου με τον κύριο Δήμαρχο 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να ανοίγουν επίσημα το 2ο Τουρνουά "Χρήστος Παπαθανασίου".

Αμέσως μετά τις ομιλίες των δύο ανδρών, ο Πρόεδρος της Θέτις Βούλας κάλεσε την οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου έδωσε στη μνήμη του δύο αναμνηστικά που ετοίμασε ο σύλλογος μας για αυτή την ημέρα.

 Συλλόγή τροφίμων

Επισημαίνουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την Γενική για όλους Είσοδο, να διατεθούν άμεσα στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου, ενώ παράλληλα, καλούνται οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κλειστό της Βούλας να φέρουν όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης μπορούν, τα οποία θα διατεθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, βοηθώντας έτσι τους πολίτες των συγκεκριμένων Δήμων που έχουν ανάγκη!


Επίσης η διοίκηση του συλλόγου της Βούλας , ευχαριστεί, τους διαιτητές και κριτές που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά από τον ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. και πιο πολύ τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Αλέξανδρο Μυλωνάκη, καθώς τα χρήματα από τις αποζημιώσεις τους για τους αγώνες του διημέρου δίνονται στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου.



Πορφύρας - Πανιώνιος 1-3

Τα σετ: 14-25, 25-21, 21-25, 25-27


Διαιτητές: Μαρκάτης - Ράντσιου

Κριτές: Νικάκης


Πορφύρας (Πανδής): Λιάρου (λ), Γκούρα, Κωνσταντέλλου, Ράπτη, Θαλασσινού, Χατζηπέτρου, Σιδεράτου, Μουστάκη (λ), Ευθυμιάδου, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Κελεσίδη, Δραγουμάνου, Κουόλ

Πανιώνιος (Ατσιδαύτης): Λαγουδάκη, Ευθυμίου, Χορμή, Παγώνη (λ), Κωνσταντίνου, Μπανίκα, Χατζηκωνσταντά, Μπακοδήμου, Φλιάκου, Λακασά, Δίκη, Μανιατογιάννη (λ), Παπαγεωργίου


Θέτις Βούλας - Βριλήσσια 3-0


Τα σετ: 25-14, 25-12, 25-22


Διαιτητές: Οικονόμου - Πρέντζας


Κριτές: Μπετιανταγκάρ


Θέτις Βούλας (Λυκογιάννη): Κιουτσούκη, Καράμπαλη(λ), Γεωργιάδου, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Δρακουλίδου, Σιρίνινα, Τσιώνη, Ξηντάρα (λ), Χρήστου, Γαλανού, Ματσούκα

Βριλήσσια (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Μικρουδάκη, Ντόνα, Έρωτα, Γιαννέλου, Κάβουρα, Παπασταύρου, Στάθη, Σάντε, Μαθιουδάκη (λ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ