1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2017 23:13

Ανατροπή στην Πάτρα για τη ΧΑΝΘ

Η ΧΑΝΘ αν και βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ, νίκησε με 3-2 τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική της Pre League και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πάτρας που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη μέχρι στιγμής, θα κλείσει τον πρώτο γύρο κόντρα στο Αιγάλεω στην Αθήνα την Τετάρτη 20/12. Την ίδια μέρα η ΧΑΝΘ θα υποδεχτεί στη Θεσσαλόνικη την ΑΕΚ.

Τα σετ: 2-3 (22-25, 25-17, 26-24, 19-25, 7-15)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Λυκούδης):  Μπακλέση, Ξάνθη, Πατακοπούλου, Γιαννοπούλου, Παυλοπούλου, Γιαννακοπούλου / Οικονομοπούλου (λ), Παπαγιάννη, Φαλτσέτα, Πεφάνη, Σπυροπούλου. 

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Κουνουπίδου, Αρμουτάκη, Αλτίνη, Σωτηρίου, Κουτρουμπή, Βέλλιου / Τσαγκαράκη (λ), Κουρτίδου, Μπακοπούλου, Αβδελά, Σωτηρίου.



Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Το βόλεϊ και το καλοκαίρι γιορτάζουν στη ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ διοργανώνει το κορυφαίο volleyball camp της Θεσσαλονικης Μετά το σχολείο έρχεται η ώρα για το volleyball summer camp από 19/06 μέχρι και 30/06 κάθε απόγευμα 17:00-21.00
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.
  • Το Πανόραμα η μόνη εκπρόσωπος της Α2 στα προημιτελικά του κυπέλλου
    Η ΑΕΝ Πανοράματος θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 ανδρών στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην σκληρή έδρα της με 3-0 σετ της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ και θα βρίσκεται στη κλήρωση της Πέμπτης (23/01, 12.00) μαζ΄με επτά ομάδες της Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ