Εκτυπώστε τη σελίδα
17-12-2017 21:54

Επική ανατροπή του Αιγάλεω στο Ζηρίνειο

Με κορυφαίες τις Αγγελική Καββαδία, Λήδα Κάστανου, χρυσή αλλαγή την Αναστασία Παναγιωτίδου, και εξαιρετικές τις Βλάχου, Αρβανιτοπούλου, Κουλοπούλου, Καραμούντζου, το Αιγάλεω έκανε επική ανατροπή στο Ζηρίνειο, κερδίζοντας με 2-3 αν και έχανε με 2-0.

Η ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδη με όπλο το σέρβις και το μπλοκ, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη (Μεσσαρά, Βριλήσσια, Λαμία, ΖΑΟΝ) στο πρωτάθλημα, δεν παράτησε το παιχνίδι αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και με φοβερή πίστη και πάθος, απέδρασε από το Ζηρίνειο με το εκπληκτικό δίποντο που το εκτόξευσε στους 15 βαθμούς. 

Να σημειωθεί οτι στο χιτσκοκικό ται μπρέικ, το «Σίτι» προηγήθηκε 11-14, ο ΖΑΟΝ με ανατροπή πέρασε μπροστά με 15-14 αλλα οι "μπλέ" ισοαφάρισαν με την Αρβανιτοπούλου σε 15-15 και με δύο ασους της Κουλοπούλου εγραψε το 15-17 και «κλείδωσε» την μεγάλη νίκη,

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Pre League για την ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδου κλείνει εντός έδρας την Τετάρτη 20/12 κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Για τον ΖΑΟΝ που προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά αιφνιδιάστηκε από το ψυχωμένο Αιγάλεω και παρέμεινε στην τεταρτη θέση, η χρονιά θα κλείσει στη Κρήτη κόντρα στη Μεσσαρά.

Τα σετ: 2-3 (27-25, 25-17, 19-25, 18-25, 15-17)


ΖΑΟΝ (Λιώσης): Καπέλου, Καρακάση, Ράγκου, Γιώτα, Κατσαντώνη, Φακοπουλίδου / Κερασιώτου (λ), Νικολέτου (λ), Κόνιαρη, Οικονομοπούλου. 

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Καραμούτζου, Αρβανιτοπούλου, Κάστανου, Κουλοπούλου, Καββαδία, Βλάχου / Αναστασιάδη (λ), Γάκη (λ), Ιωάννου, Παναγιωτίδου, Κικιρίκου, Σολωμού. 





Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.