Εκτυπώστε τη σελίδα
16-12-2017 03:23

Pre League: Μονομαχία τετράδας στα Ιλίσια

Το Κυριακάτικο ντέρμπι (17.30) ανάμεσα στον δεύτερο Ηλυσιακό και τον τρίτο Πανιώνιο ξεχωρίζει στην 10η αγωνιστική της Pre League γυναικών.

Η ομάδα του Ζωγραφου μετά την ήττα από την αήττητη Θέτιδα, υποδέχεται σε δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι τον «πληγωμένο» Πανιώνιο που προέρχεται από ήττα στη Ν. Σμύρνη από την ΑΕΚ με ανατροπή και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την Θέτιδα στην κορυφή. Από την άλλη ο Πανιώνιος ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην τετράδα και θα του δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Την διεύρυνση του αήττητου επιθυμεί η «ντριμ τιμ» της Θέτιδας που υποδέχεται τα Βριλήσσια που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και στόχος τους είναι η παραμονή.

Ο τέταρτος ΖΑΟΝ που βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο υποδέχεται το μαχητικό Αιγάλεω που μετράει τρεις σερί νίκες και θέλει τη νίκη και τυχόν στραβοπάτημα του Πανιωνίου στου Ζωγραφου για να τον ξεπεράσει και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση. Τον ίδιο στόχο έχει και η ΑΕΚ η οποία μετά την επική αντροπή στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, υποδέχεται με πολύ καλή ψυχολογία την ένατη Πετρούπολη που έχει στόχο την παραμονή.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η πολύ δυνατή στην έδρα της Λαμία με αντίπαλο τον απρόβλεπτο Μεσσαρά που εκτός εδρας είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο Ντέρμπι ουραγών στην Πάτρα με τον τελευταίο Απόλλωνα να ψάχνει την πρώτη του νικη στην κατηγορία και την προτελυταία ΧΑΝΘ που επίσης κάνει μεγάλη προσπάθεια για παραμονή στην Πρι Λιγκ.

PreLeague Γυναικών
10η αγωνιστική

Σάββατο 16/12/2017

Χαλκιοπούλειο, 15.00 ΑΟ Λαμίας 2013 - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Κουτσής-Μαυράκης. Γραμματεία: Καραβάνα. Παρατηρητής: Παναγής

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας, 18.45 ΑΕΚ - ΓΣ Πετρούπολης
Διαιτητές: Βελώνης-Δαλέκου. Γραμματεία: Ταλάρου. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς

Γ. Γεννηματάς, 19.00 ΑΣΠ Θέτις - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Λιάκου-Χαμπιλού. Γραμματεία: Παπανικολάου Γ. Παρατηρητής: Τσιτσιπής


Κυριακή 17/12/2017

Ιλισσίων, 17.30 ΑΟ Ηλυσιακός - ΓΣΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Μυλωνάκης-Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Καλογιάννη. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου

Ζηρίνειο, 17.30 Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Καπάνταης-Διαμάντης. Γραμματεία: Ακαρέπη. Παρατηρητής: Τουλής

Απόλλωνα, 18.00 ΑΣ Απόλλων Πατρών - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Πετούσης-Λιναρδάτος. Γραμματεία: Μάμμου. Παρατηρητής: Καραπήτας





Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στην ΑΕΚ και επίσημα η Σάρα Τσάριτς
     Και επίσημα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σέρβας 23 χρονης (1μ93) διαγώνιας, Σάρα Τσάριτς
  • Volley League Γυναικών: Η Αφροδίτη Γιώτα KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής
    Η Κατερίνα Γιώτα της ΑΕΚ είναι η KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Ελληνίδα κεντρική με 12 πόντους, εκ των οποίων οι 5 από μπλοκ, οδήγησε την Ένωση στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας.
  • Volley League Γυναικών: Η Φερονίκη Ζιώγα KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής
    Η Φερονίκη Ζιώγα του Ηλυσιακού είναι η KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Ελληνίδα διαγώνια της ομάδας των Ιλισίων πέτυχε 23 πόντους με 21/50 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άσσους στην νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ.