1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2017 21:25

Νίκη σε... πρώτο χρόνο για το Αιγάλεω

Με το δίδυμο Βλάχου-Καββαδία να κάνουν θραύση στον πρώτο χρόνο, το Αιγάλεω έφτασε στη τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Pre League, νικώντας εντός έδρας με 3-0 σετ τον ΑΟ Λαμίας.

Το Αιγάλεω με οπλο το σερβις και επιθέσεις πρώτου χρόνου, έφτασε τις 4 νίκες και βρίσκει τον καλό του εαυτό. Βρίσκεται στην 7η θέση, μακριά από τις… περιπέτειες. Αντίθετα ο ΑΟΛ που ειχε προβλήματα υποδοχής και επίθεσης έμεινε στην 8η θέση.

Αγωνιστικά το Αιγάλεω μπηκε δυνατά στο ματς, από το πρώτο σετ είχε τον έλεγχο του αγώνα, διατήρησε διαφορές πέντε-έξι πόντων , 16-10 με την Καββαδία, 19-14, 22-17, 23-18 με την Κάστανου κατάφερε να κατακτήσει άνετα το σετ με 25-18 με επίθεση της Κάστανου.

Μεγάλη μάχη είχαμε στο τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι το 20-19. Το Αιγάλεω με πρώτους χρόνους από Καββαδία και Αρβανιτοπόύλου, πέρασε μπροστά με 23-20, η Λαμία έφερε το ματς στον πόντο με την εξαιρετική Νικολίτσα με 23-22 αλλά η πανύψηλη κεντρική Αρβανιτοπούλου, πέτυχε το καθοριστικό 24-22 και η Κάστανου τελείωσε το σετ με 25-22.

Θρίλερ είχαμε στο τρίτο σετ. Το Αιγάλεω προηγήθηκε 15-8 από άσο της Κουλοπούλου αλλά η Λαμία ήταν εκείνη που έκανε την ανατροπή στη συνέχεια. Με μπροστάρισες την πασαδόρο Σαββιδου, την Ζιώγα απ το σέρβις και την Τσατσούρη, έκανε σερί 4-11 και πέρασε μπροστά με 18-19.

Το Αιγάλεω αντέδρασε και με σερί 6-1 από το σέρβις της Κουλοπούλου και με πρώτους χρόνους που δημιουργούσε η πασαδόρος Βλάχου και εκτελούσε η Καββαδία επικράτησε με 25-20 και «κλείδωσε» το τρίτο σερί τρίποντο.

Κορυφαίες από το «Σίτι» Καββαδία, Βλάχου, Κάστανου, Κουλοπούλου και Αρβανιτοπούλου ενώ από τη Λαμία ξεχώρισαν Σαββίδου, Νικολίτσα


Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-22, 25-20)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Βλάχου, Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Κάστανου, Καββαδία, Κουλοπούλου / Αναστασιάδη (λ), Ιωάννου, Παναγιωτίδου.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Σαββίδου, Φαλέγκα, Νικολίτσα, Τσιλαλή, Τσατσούρι, Γιοκαρίνη / Αργυροπούλου (λ), Ζιώγα, Ζαχαρή.

Σχετικά άρθρα

  • Ιστορική νίκη του ΑΟ Λαμίας 3-0 τον Παναθηναϊκό και «βλέπει» παραμονή
    Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΑΟ Λαμίας 2013 καθώς στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικης, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού  στην μεγαλύτερη  ίσως έκπληξη στη φετινή Volley League γυναικών.
  • Στη Λαμία θα πασάρει η Εύη Φλιάκου
    Την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε η Λαμία. Για την 23 χρονη (1μ76) αθλήτρια που έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, και εχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, η ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας αναφέρει:
  • ΑΟ Λαμίας: Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση με Λίβινγκστον και Βαρμπάνοβα
    Εντυπωσιακό μεταγραφικό φινάλε για τον ΑΟ Λαμίας ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας Volley League γυναικών με τετράδα ξένων αθλητριών και δύο σπουδαίες ακραίες- σκορερ
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ