Εκτυπώστε τη σελίδα
08-12-2017 21:31

Pre League: Ντέρμπι κορυφής σε Ν.Σμύρνη και Ιλίσια

Τα δύο ντέρμπι κορυφής σε Ν. Σμύρνη και Ζωγράφου είναι τα ματς που μονο πωλούν το ενδιαφέρον στην 9η αγωνιστική της Pre League.
Αρχικά το Σάββατο στη Ν. Σμύρνη (19.00), ο τρίτος Πανιώνιος που έχει 18 βαθμούς, υποδέχεται την τέταρτη ΑΕΚ που έχει 16 πόντους και προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες από ομάδες της κορυφής όπως είναι η Θέτιδα και ο Ηλυσιακός.

Την Κυριακή στις 17.30 η αυλαία πέφτει με το απόλυτο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον δεύτερο και με μία ήττα Ηλυσιακό κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Θέτιδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, η Πέτρούπολη υποδέχεται στο ντέρμοι ουραγών τον Απόλλωνα Πάτρα και ο Μεσσαράς τα αδύναμα εκτός έδρας Βριλήσσια. Μάλιστα η Κρητική ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των πρωτοπόρων και να μπει στην τετράδα.

Την Κυριακή το Αιγάλεω που βρίσκεται σε ανοδική πορεία θέλει να… τριτώσει τις νίκες κόντρα στη μαχητική Λαμία. Το «Σίτι» που θα έχει τρεις απουσίες θέλει να αξιοποιήσει την εδρα του και με τρίποντο να ξεφύγει από την ομάδα της Φθιώτιδας που ισοβαθμεί στους 10 πόντους μαζί με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ενδιαφέρον ματς στη Θεσσαλονίκη όπου η γηπεδούχος ΧΑΝΘ που προσπαθεί για τη σωτηρία της υποδέχεται τον πολύ δυνατό ΖΑΟΝ που με νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι κορυφής , να μπει στην πρώτη τετραδα.

Σάββατο 9/12/2017

Ν. Παξιμαδάς 18.00 ΓΣ Πετρούπολης - ΑΣΠ Απόλλων Διαιτητές: Λιδωρικιώτη-Χαμπιλού Γραμματεία: Ταλάρου

Ν. Σμύρνης 19.00 ΓΣ Πανιώνιος - ΑΕΚ Αθηνών Διαιτητές: Κουτσούλας-Μαύρος Γραμματεία: Αλεβετσοβίτης 

Μοιρών 16.30 ΓΑΣ Μεσσαράς - ΦΟ Βριλησσίων Διαιτητές: Καραπουλάκης-Κανακάκης Γραμματεία: Καραλή 


Κυριακή 10/12/2017 


Στ. Βενέτης 15.30 ΑΟ Αιγάλεω - ΑΟ Λαμίας 2013 Διαιτητές: Μαριδάκης- Μεταξά/Φωτογραφεία Γραμματεία: Χάλκου

Μ. Τσικίνας 16.30 ΧΑΝΘ - Ζηρίνειος ΑΟΝ Διαιτητές: Σταυριανίδης-Μπουκουβάλα Γραμματεία: Γούβαλη 

Ιλισσίων 17.30 ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΣΠ Θέτις Διαιτητές: Μενεσλής-Κυριοπούλου Γραμματεία: Παπασηφάκη 

Σχετικά άρθρα