Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2017 01:08

Σύγκρουση κορυφής στη Ν. Φιλαδέλφεια

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ και του δεύτερου Ηλυσιακού ξεχωρίζει στην 8η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

H ΑΕΚ θέλει πάση θυσία νίκη, μετά τις δύο τελευταίες ήττες στην έδρα της με ΖΑΟΝ και Θέτιδα. ωστε να μείνει κοντά στην Θέτιδα που έχει βατό ματς στην έδρα της .

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Ηλυσιακός που έχει 7/8 νίκες, θέλει να κάνει το «break» στη Ν. Φιλαδέλφεια για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Το αήττητο σερί της θέλει να διατηρήσει, η πρωτοπόρος Θέτιδα που υποδέχεται στην Βούλα τον αδύναμο εκτός έδρας και με απουσίες Μεσσαρά, με στόχο το 8/8.

Στην Πάτρα με τον ουραγό και χωρίς νίκη Απόλλωνα Πάτρας, αγωνίζεται ο Πανιώνιος που προέρχεται από σημΑντικό τρίποντο κόντρα στον ΖΑΟΝ και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Λαμία υποδέχεται την ΧΑΝΘ με στόχο την νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.

Κομβικό ματς για τα Βριλήσσια που μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ, θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να επικρατήσουν του Αιγάλεω που κατεβαίνει με απουσίες, αλλά ελπίζει στο πρώτο εκτός έδρας τρίποντο.

Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή ο ΖΑΟΝ που υποδέχεται στο Ζηρίνειο την ασταθή Πετρούπολη με σκοπό το τρίποντο που θα τον διατηρήσει σε επαφή με την πρώτη τετράδα.



  Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής : 

Σάββατο 2/12/2017

Χαλκιοπούλειο 18.00 ΑΟ Λαμίας 2013 - ΧΑΝΘ Κουτσής-Μαυράκης

Απόλλωνα 20.00 ΑΣΠ Απόλλων - ΓΣ Πανιώνιος Γκόλφης-Λιναρδάτος

Σχολ.Ν. Φιλαδέλφειας 18.45 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Ηλυσιακός Σταρίδας-Παπαδογούλας

Βριλησσίων 17.45 ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Αιγάλεω Αντωνόπουλος-Γεωργάκη

Γ. Γεννηματάς 15.30 ΑΣΠ Θέτις - ΓΑΣ Μεσσαράς Πικραμένός-Λιδωρικιώτη
 
Κυριακή 3/12/2017

Ζηρίνειο 17.30 Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΓΣ Πετρούπολης Ράντσιου-Μαυρικίδου Καλογιάννη

Σχετικά άρθρα

  • Συνεχίζει στον Πανιώνιο η Άνα Τιέμι Τακαγκούι
    Την φανέλα του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν στη Volley Legue Γυναικών θα συνεχίζει να φοράει η πανύψηλη (1μ90) Βραζιλιάνα πασαδόρο, Άνα Τιέμι Τακαγκούι.
  • Πανιώνιος: Λάμψη Ολούτς στους Παναφρικανικούς Αγώνες
    Σπουδαία διάκριση για την Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς η οποία συμμετείχε στους Παναφρικανικούς Αγώνες που έγιναν στη Γκάνα.
  • Ο Πανιώνιος γιόρτασε σε εντυπωσιακή φιέστα την κατάκτηση της Πρι Λιγκ Γυναικών (vids)
    Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Πρι Λιγκ Γυναικών: Αήττητος πρωταθλητής χειμώνα ο Πανιώνιος
     Πρωτταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Πανιώνιος στην Πρι Λιγκ Γυναικών καθώς για την 11η αγωνιστική που ήταν και το φινάλε του Ά γύρου νίκησε 3-0 ( 25-11, 25-18, 25-17.) την Πρέβεζα και τερμάτισε αήττητος με  11 σερί νίκες, 33 πόντους και 33-1 σετ