1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2017 18:54

Αποστολογιωργάκης: «Το καλό μας πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Μανώλης Αποστολογιωργάκης, έκανε στο volleyball.gr τον πρώτο απολογισμό της ομάδας του και μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει έξι νίκες με μόνη ήττα κόντρα στον ΖΑΟΝ. Έχουμε δείξει ένα αξιόλογο πρόσωπο. Έχουμε μπροστά μας όμως ένα δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ, Θέτιδα και Πανιώνιο, ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Επειδή δεν έχουν παίξει όλοι με όλους, ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουμε στο τέλος του πρώτου γύρου. Οι ομάδες που είναι αυτή την στιγμή στις πρώτες θέσεις, είναι και αυτές που δείχνουν περισσότερο έτοιμες από τις υπόλοιπες. Όλες όμως αν τις υποτιμήσεις θα σου κάνουν τη ζημιά».

Στο παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ, ο Ηλυσιακός έχασε και την Βίβιαν Μαγγίνα που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. «Ήταν κακιά στιγμή για την Βίβιαν. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό και έγινε αυτό. Η Μαγγίνα εγχειρίστηκε και όλα πήγαν καλά. Τις ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση και επιστροφή».

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο εντός έδρας σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, που προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Θέτιδα. «Η ΑΕΚ είτε προέρχεται από νίκη είτε από ήττα, είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Είναι μεγάλο σωματείο και έχει στόχο ξεκάθαρο. Εμείς θα μπούμε μέσα και θα παλέψουμε. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ