Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2017 22:38

Νίκη «ανάσα» για τα Βριλήσσια

Τρίποντο-«ανάσα» για τον ΦΟ Βριλησσίων, η οποία νίκησε με 3-1 σετ την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.



Η ομάδα των βορείων προαστίων με το «διπλό» αυτό ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενες με καλή υποδοχή, δυνατό μπλοκ, αποτελεσματική επίθεση και εξαιρετικές τις Ντόνα, Έρωτα, Μικρουδάκη, Ζαμπάτη, κυριάρχησε και πήρε το σημαντικό τρίποντο που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Να σημειωθεί οτι τα Βριλήσσια μεχρι να αγωνιστούν πέρασαν μια μεγάλη περιπέτεια, αφου η πρωινή πτήση για την Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε προβλημα προσγείωσης με την ομίχλη, και το αεροπλάνο επέστρεψε στο "Ελ. Βενιζέλος".

Τελικά η αποστολή των Βριλησσίων σταθηκε τυχερή αφου η ομίχλη διαλύθηκε και η πτήση μπόρεσε να προσγειωθεί στη συμπρωτεύουσα, δύο ώρες περίπου πριν τον αγώνα της αθηναίκής ομάδας με την Χριστιανική Αδελφότητα.

Διαιτητές: Τσιούλα-Σιμίδης

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-14, 20-25, 18-25)


ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Κουρτίδου, Μπακοπούλου, Αρμουτάκη, Βέλλιου, Σωτηρίου, Αλτίνη / Τζαγκαράκη (λ), Κάππα (λ),  Κουνουπίδου, Ηλιάδη, Ρωσσιάδου.


ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Μπουτσουρής): Ζαμπάτη, Γιαννέλου, Έρωτα, Μικρουδάκη, Σαντέ, Ντονά / Μαθιουδάκη (λ), Κάβουρα, Στάθη, Παπασταύρου



Σχετικά άρθρα