1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2017 18:00

Ο Νίκος Μπουτσουρής αναλύει την Pre League (video)

Ο προπονητής του ΦΟ Βριλησσίων Νίκος Μπουτσουρής ανέλυσε το φετινό πρωτάθλημα της Pre League και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του.
«Η Pre League είναι μια δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες τριών κατηγοριών. Είναι οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες αξιοπρεπή πορεία και κάποιες άλλες όπως τα Βριλήσσια, έχουν στόχο την παραμονή.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Πετρούπολη, στο οποίο χάσαμε 3-2 ενώ νικούσαμε 2-0, θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο και με το πως μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις στον αγώνα.

Γενικότερα, η βαθμολογική εικόνα μαρτυρά πάντα την αλήθεια. Για την ομάδα μου, η συγκομιδή δεν είναι αρκετή. Όμως, βλέπω δύσκολο για κάποια ομάδα της δικής μας δυναμικής να πάρει βαθμούς από ανώτερους αντιπάλους.

Όποια ομάδα καταφέρει και το κάνει, θα πραγματοποιήσει ένα βήμα για τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα οι βαθμοί θα μοιραστούν ανάμεσα στις ομάδες που ψάχνουν τη σωτηρία.

Επειδή ο 12ος πέφτει απευθείας και οι υπόλοιποι παίζουν πλέι άουτ, θεωρώ ότι βασικός στόχος των ομάδων είναι να αποφύγουν την 12η θέση. Στο 6-7 θα τερματίσουν ομάδες που ήδη κάνουν μια καλή πορεία. Ομάδες όπως η Μεσσαρά.

Δεν δικαιούμασταν πάρουμε κάτι παραπάνω και μας το στέρησε κάποιος άλλος. Εμείς δεν είχαμε τη δυναμική. Τα επόμενα ματς με ΧΑΝΘ και Αιγάλεω θα κρίνουν πολλά για τον πρώτο γύρο.

Η Μαρίνα Γεωργίου είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Φοβηθήκαμε ότι πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, αλλά απεφεύχθησαν τα χειρότερα και ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας.  Θεωρώ ότι αμέσως μετά τις γιορτές, η Μαρίνα θα είναι μαζί μας. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ