1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2017 00:24

Ανατροπή ψυχής ο ΖΑΟΝ, σοκ με Μαγγίνα στον Ηλυσιακό

Δεύτερη μεγάλη νίκη για τον παθιασμένο ΖΑΟΝ, ο οποίος μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, επικράτησε για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ, του μέχρι πριν το σέρβις του ματς, πρωτοπόρου Ηλυσιακού με 3-2 και τον «γκρέμισε» από την κορυφή, όπου μόνη πρώτη και αήττητη βρίσκεται πλέον η Θέτιδα.

Μεγάλη άτυχη η Βίβιαν Μαγγίνα του Ηλυσιακού, της οποίας γύρισε το γόνατο στο 18-17 του δεύτερου σετ και αποχώρησε υποβασταζόμενη από το παιχνίδι.

Ιδιαιτερότητα του ματς ότι ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Λιώσης, ήταν προπονητής της ομάδας του Ζωγράφου για έξι χρόνια και με το αποτέλεσμα αυτό «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα την οποία «έκτισε» από την αρχή και την βοήθησε να κάνει σταθερό πρωταθλητισμό.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν γκραν γκινιόλ. Με τον Ηλυσιακό παρά τον τραυματισμό- σοκ της Μαγγίνα, προηγήθηκε με 1-2 αλλά με μεγάλη αντεπίθεση διαρκείας από τις ψυχωμένες γηπεδούχες, έκαναν την ανατροπή και κατέκτησαν δίκαια το δίποντο με 3-2, όπου τις έφερε ουσιαστικά στην τρίτη θέση, στην οποία ισοβαθμεί με Πανιώνιο και Μεσσαρά.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 25-22, 18-25, 25-19, 15-10)

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Ράγκου, Καπέλου, Καρακάση, Φακοπουλίδου, Γιώτα, Κατσαντώνη / Κερασιώτου (λ), Κόνιαρη, Μολδοβανίδη, Μπαφατάκη.

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Τζαλαλή Σ., Μπέμπη, Σωτηρίου, Λιαρούτσου / Παπαδάκη (λ), Χαμπηλομάτη, Μαγγίνα, Τζαλαλή Κ



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ