Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2017 21:34

Pre league: Για το σερί ΑΕΚ, Ηλυσιακός, Θέτις Βούλας

Πέμπτη στροφή στο πρωτάθλημα της Pre league γυναικών με το μεγαλο ματς να απουσιάζει.
Οι πρωτοπόροι ΑΕΚ και Ηλυσιακός (Κυριακή) υποδέχονται στις έδρες τους, ΖΑΟΝ και Λαμία αντίστοιχα με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Πιο εύκολη αποστολή για την τρίτη επίσης αήττητη Θέτιδα που αγωνίζεται στην Πάτρα με τον ουραγό Απόλλωνα και περιμένει "στραβοπάτημα" των πρωτοπόρων για να περάσει στην κορυφή.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος με αντίπαλο τα μαχητικά Βριλήσσια μετά την ήττα στην Κρήτη ενώ η Πετρούπολη θα επιδιώξει πάση θυσία την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τον ανεβασμένο Μεσσαρά που μια εβδομάδα πριν, επικράτησε του Πανιωνίου.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη η δυνατή ΧΑΝΘ που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας υποδέχεται το Αιγάλεω με στόχο το τρίποντο που θα τη βοηθήσει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Από την άλλη το «Σίτι» μετά το δύσκολο πρόγραμμα της αρχής, στοχεύει στη δεύτερη σερί νίκη της σεζόν με στόχο την συνέχιση της ανοδικής του πορείας.

 

Σάββατο 11/11 

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45            ΑΕΚ Αθηνών - Ζηρίνειος ΑΟΝ                Λιδωρικιώτη-Λιάκου Ταλάρου 

Ν. Σμύρνης 19.00 ΓΣ                         Πανιώνιος - ΦΟ Βριλησσίων                  Μαριδάκης-Καπάνταης Μυλωνά 

Απόλλωνα 20.00                                 ΑΣΠ Απόλλων - ΑΣΠ Θέτις                        Γκόλφης-Λιναρδάτος Δανιά

Ν. Παξιμαδάς 16.30                          ΓΣ Πετρούπολης - ΓΑΣ Μεσσαράς                 Νικολόπουλος-Γεωργάκη Χάλκου 

Κυριακή 12/11 

Ιλισσίων 17.30                              ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Λαμίας 2013                     Ράντσιου-Οικονόμου Μ. Ακαρέπη 

Μ. Τσικίνας 16.30                          ΧΑΝΘ - ΑΟ Αιγάλεω                                            Μαυρίδης-Σταυριανίδης Κουμπλή 

Βαθμολογία (4 αγώνες)

ΑΕΚ 12-0 12 β

Ηλυσιακός 12-1 12

Θέτιδα 12-3   11

Πανιώνιος 10-5 8

ΖΑΟΝ     10-7   8

ΓΑΣ Μεσσαράς 6-8 6

ΑΟ Λαμίας 7-9     5

Αιγάλεω 5-10       4

Βριλήσσια 5-11  2

ΧΑΝΘ 3-11   2

ΓΣ Πετρούπολης 1 3-12

Απολλων Πατρών 1 4-12

Σχετικά άρθρα

  • Πανιώνιος: Λάμψη Ολούτς στους Παναφρικανικούς Αγώνες
    Σπουδαία διάκριση για την Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς η οποία συμμετείχε στους Παναφρικανικούς Αγώνες που έγιναν στη Γκάνα.
  • Ο Πανιώνιος γιόρτασε σε εντυπωσιακή φιέστα την κατάκτηση της Πρι Λιγκ Γυναικών (vids)
    Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.
  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Πρι Λιγκ Γυναικών: Αήττητος πρωταθλητής χειμώνα ο Πανιώνιος
     Πρωτταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Πανιώνιος στην Πρι Λιγκ Γυναικών καθώς για την 11η αγωνιστική που ήταν και το φινάλε του Ά γύρου νίκησε 3-0 ( 25-11, 25-18, 25-17.) την Πρέβεζα και τερμάτισε αήττητος με  11 σερί νίκες, 33 πόντους και 33-1 σετ