1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2017 20:13

Νίκη στο ται μπρέικ για τον Πανιώνιο

Νίκη-θρίλερ για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου οι «κυανέρυθρες» για την τρίτη αγωνιστική της Pre League επικράτησαν στο τάι μπρέικ του μαχητικού Αιγάλεω με 3-2.

Οι νικήτριες μπόρεσαν να φτάσουν στην τρίτη σερί τους νίκη λόγω της ψυχραιμίας τους, στους τελευταίους και καθοριστικούς πόντους του πέμπτου σετ αλλά και στην εμπειρία των Λαγουδάκη, Καρπουζά που «καθάρισαν» τις κρίσιμες επιθέσεις και οδήγησαν στο πολύτιμο 15-11.

Αο την άλλη το Αιγάλεω, που πήρε τον πρώτο του πόντο και τα πρώτα σετ στο πρωτάθλημα, έφτασε μια «ανάσα» από την ολική ανατροπή από 2-0 σε 2-2, την οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει εξαιτίας του άγχους και των πολλών λαθών, των παικτριών του, στα κρίσιμα σημεία του ται μπρέικ.

Δυνατά ξεκίνησε το Αιγάλεω τον αγώνα κα σε συνδυασμό από την κακή υποδοχή του Πανιωνίου, πήρε προβάδισμα στο σκορ με 3-9 από πόντο της Βλάχου. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια αντέδρασε και με την είσοδος της δεύτερης πασαδόρου της Φλιάκου, βρήκε ρυθμό και με σερί 10-3 πέρασε μπροστά με 13-12 από καρφί της Χατζηκωνσταντά.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 17-15. Απο ‘κεινο το σημείο η Φλιάκου από το σέρβις και η αποτελεσματική Λαγουδάκη στην επίθεση βοήθησαν τις «κυανέρυθρες» να επικρατήσουν με 25-17 και να κάνουν το 1-0.

Ισορροπημένα ξεκίνησε το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 10-9. Στη συνέχεια οι παίκτριες της Μαρίας Καλαρά πίεσαν στην υποδοχή τις φιλοξενούμενες και με εντυπωσιακό σερί 10-4 που είχε αιχμές τις Λαγουδάκη, Γκουντιμένκο, Χατζηκωνσταντά, εκτόξευσε την διαφορά στο +7 (20-13). Το Αιγάλεω μείωσε απλά σε 23-19 αλλά οι γηπεδούχες έφτασαν άνετα στο 25-19 και 2-0.

Εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού είχαμε στο τρίτο σετ, όπου το Αιγάλεω μεταμορφωμένο και βελτιωμένο, αξιοποίησε την χαλαρότητα του Πανιωνίου και με τις Κουλοπούλου, Σολωμού, Μανώλικα, Βλάχου, Κάστανου, Καββαδία, πήρε ανετα το σετ με 12-25.

Απόλυτα κυρίαρχο ήταν το «Σίτι» και στο τέταρτο σετ, οπου με τον ίδιο ρυθμό και αποτελεσματικότητα, επικράτησε με 20-25 και έστειλε το μάτς στο τάι μπρέικ (2-2).

Στο ψυχοφθόρο πέμπτο σετ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το 8-8. Πιο ψύχραιμος ο Πανιώνιος, καλύτερος στο σέρβις και με την Λαγουδάκη να δηλώνει παρών και να πετυχαίνει το 13-10 και 14-11, πήρε το σετ με ποντο της Καρπουζά με 15-11 και συνολικό σκορ 3-2.

Τα σετ: 3-2 (25-17, 25-19, 12-25, 20-25, 15-11)

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καλαρά): Λαγουδάκη, Δίκη, Καρπουζά, Χατζηκωνσταντά, Γκουτιμένκο, Κωνσταντίνου / Μανιατογιάννη (λ), Παπαγεωργίου, Φλιάκου, Μπανίκα, Ευθυμίου, Λακασά.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Καραμούντζου, Μανώλικα, Κάστανου, Παναγιωτίδου, Καββαδία, Βλάχου / Αναστασιάδη (λ), Χαριτωνίδη, Κουλοπούλου, Αρβανιτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ