1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2017 19:47

Πέρασε από το Αιγάλεω ο Ηλυσιακός με 3-0

Με τη νίκη του Ηλυσιακού επί του Αιγάλεω στο κλειστό του «Σίτι» με 3-0, έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Pre League.

Αγωνιστικά το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή και στο σέρβις όπου ο Ηλυσιακός ήταν πολύ ανώτερος ενώ εκπληκτική εμφάνιση έκανε η τετράδα Λιαρούτσου, Χριστοδούλου, Σωτηρίου, Αναγνώστου. Από την άλλη το Αιγάλεω ήταν μέτριο, δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των φιλάθλων του ενώ έκανε πολλά λάθη και φανέρωσε πολλές αδυναμίες σε υποδοχή και στην επίθεση.

Στο πρώτο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 14-13 αλλά στη συνέχεια ο Ηλυσιακός με πίεση στο σέρβις και πολύ αποτελεσματικές τις Λιαρούτσου-Χριστοδούλου έκανε σερί 2-10 και πήρε προβάδισμα με 16-23.Το Αιγάλεω μείωσε προσωρινά αλλά οι φιλοξενούμενες πιο ψύχραιμες πήραν το σετ με 20-25.

Δυνατά μπήκε το Αιγάλεω και στο δεύτερο σετ όπου με Σολωμού, Καββαδία, Βλάχου, πήρε προβάδισμα με 8-3 και 13-10 αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοση τους, και με πρωταγωνίστριες Σωτηρίου-Λιαρούτσου, έκαναν νέα ανατροπή και με επιμέρους σκορ 4-12 , πήραν κεφάλι στο σκορ με 17-22 και εξασφάλισαν το σετ με 18-25 και έκαναν το 0-2.

Στο τρίτο σετ το Αιγάλεω έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να πάρει το σετ και να μπει στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ηλυσιακός μπήκε φουριόζος προηγήθηκε 2-8, το «Σίτι» αντέδρασε πλησίασε στον πόντο 9-10, αλλά οι παίκτριες του Αποστολογιωργάκη πάτησαν «γκάζι», ξέφυγαν με 12-20 με ασταμάτητες Σωτηρίου, Χριστοδούλου και το σέρβις της πασαδόρου Αναγνώστου, πήρε το σετ με 18-25 και με 3-0 «κλείδωσε» το πολύτιμο τρίποντο.

 

Τα σετ: 0-3 (20-25, 18-25, 18-25)

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Βλάχου, Σολωμού, Μανώλικα, Κάστανου, Χαριτωνίδη, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Καραμούντζου, Κουλοπούλου, Παναγιωτίδου, Ιωάννου, Αρβανιτοπούλου.
ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Χριστοδούλου, Χαμπηλομάτη, Μπέμπη, Σωτηρίου, Λιαρούτσου, Αναγνώστου / Παπαδάκη (λ), Τζαλαλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ