1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2017 14:28

Με διαγώνια τη Σαλούστρου η Αργυρούπολη

Μπορεί η ΑΕΚ να ήθελε την Άννα Σαλούστρου αλλά σχεδίαζε χωρίς την... Αργυρούπολη αλλά και τα νέα σχέδια της 32χρονης αθλήτριας που ετοιμάζεται να κάνει στροφή και από κεντρική να αγωνιστεί διαγώνια και μάλιστα αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην Β΄κατηγορία γυναικών.

 

Η Αργυρούπολη με προπονητή τον Νικήτα Χιωτίνη που έχει αναλάβει την ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Pre League. Η Αργυρούπολη ποντάρει στις αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και δεν είναι τυχαίο πως οι οκτώ αθλήτριες του ρόστερ είναι γηγενείς.

Πασαδόροι θα είναι η Κωνσταντίνα Νικολαΐδου που ήρθε από την Παλλήνη και η Κωνσταντίνα Γιατρά. Η Γωγώ Μπόκα μαζί με τις Μικαέλα Μουντούρογλου, Ρούλα Μαλούκου και Μαρία Μουμτζίδου που ήρθε από τη Ραφήνα θα είναι οι ακραίες. Κεντρικές θα είναι οι Χριστιάνα Βελούδου, Κατερίνα Καπάτου, Ειρήνη Γούλα και Ζωή Ταμπάκη.

Η κόρη του Κολομητρούση

Λίμπερο είναι η Αντριάνα Κολομητρούση, κόρη της παλιάς δόξας της ΕΑ Λάρισας Κώστα Κολομητρούση αλλά και η Κωνσταντίνα Ζουμπούκου. Το ρόστερ συμπληρώνεται με το βαρύ πυροβολικό των διαγωνίων που θα είναι η Άννα Σαλούστρου, Έλενα Χριστοδούλου και Άντα Χαλκίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ