1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2023 19:09

Η διεθνής Κενυάτισσα Βερόνικα Αντιάμπο η πρώτη ξένη του Πανιωνίου

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Volley League γυναικών, ο Πανιώνιος ξεκίνησε την συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα σεζόν και απέκτησε την πρώτη του ξένη και αυτή είναι η Κενυάτισσα ακραία Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς (Veronica Adiambo Olouch).
H Βερόνια Αντιάμπο είναι 24 ετών (γεννημένη στις 5 Μαΐου 1999) πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 Τουρκίας και με τις εμφανίσεις της κατάφερε να κρατήσει την Τάρσους Μπελεντίγιεσπορ στην κατηγορία.

Το 2022 μαζί με την Σαρόν Τσούμπα (μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπατριώτισσά της) ήταν οι πρώτες σκόρερ της Κένυας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών και αναμένεται να είναι το βαρύ πυροβολικό του Πανιωνίου στην προσπάθειά του για το πρωτάθλημα στην Pre League γυναικών και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Πανιώνιος είναι ο τρίτος σύλλογος στην καριέρα της. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην Κένυα και πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα της Α2 Τουρκίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ