1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2018 19:30

Αντωνιάδη: «Μίλησε η ψυχή του Αιγάλεω στη Μεσσαρά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στην ομάδα του Αιγάλεω για το εκπληκτικό «διπλό» με 2-3 κόντρα στη Μεσσαρά, με φοβερή ανατροπή από 2-1 σετ για την 18η αγωνιστική της Pre League.

Οι παίκτριες του «Σίτι» με συγκέντρωση και τρομερό πάθος, έκαναν την υπέρβαση και «γύρισαν» ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην «σκληρότερη» έδρα της Pre League, αποτέλεσμα που κρατάει όρθια την ομάδα των δυτικών προαστίων για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα και την συμμετοχή στα πλέι όφ.

Η «σκηνοθέτιδα» της επικής νίκης στο κλειστό των Μοιρών και από τις πιο εμβληματικές προπονήτριες της κατηγορίας, Αγγελική Αντωνιάδη, σχολίασε για το απίθανο δίποντο:« Ήταν μια φοβερή νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Τα κορίτσια μου κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο. Κάθε σετ ήταν κ μια μάχη άλλωστε το δείχνει κ το σκορ. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα χανόταν το παιχνίδι.

Το έβλεπα στα μάτια των αθλητριών μου οτι ήθελαν πολύ αυτό το ματς. Τα κορίτσια μου έκαναν ακριβώς αυτα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση .Γνωρίζαμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας κ είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Δεν θα μείνω άλλο στο παικτικό κομμάτι ,θα πω μόνο ότι μίλησε η Αιγαλιώτικη ψυχη που για άλλη μια φόρα έκανε την ανατροπή κ πήρε το σπουδαίο «διπλό» μέσα σε μια δύσκολη έδρα από την όποια πέρασε νικηφόρα μόνο το Αιγάλεω κ η ΑΕΚ.

Εμείς από εδώ κ πέρα συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, καταθέτουμε ψυχή και οπου βγει. Την μεγάλη νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας (Παντελή Βλάχο) που ήταν στην εξέδρα μόνος του κ μας εμψύχωνε συνεχώς κ στην αρχηγό μας, Έφη Ιωάννου που παρά την ατυχία της  (υπέστη διάστρεμμα ) ταξίδεψε μαζί μας κ βοήθησε πολύ ψυχολογικά κ προπονητικά για αυτή τη μεγάλη νίκη!!».

*Επίσης η διοίκηση του Αιγάλεω, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο μεζεδοπωλείο «Λεμονάκι» στο Χαϊδάρι και καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τις προσκλήσεις του και να στηρίξουν το σύλλογο.

Διαβάστηκε 659 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πρέβεζα και Άρης στον τελικό του τουρνουά του Φ.Γ.Σ.
    Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα θα βρεθούν ο διοργανωτής Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας που πέτυχαν αντίστοιχα.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ