1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2017 13:43

Τρίτωσε η ατυχία με Χαριτωνίδη στο «Σίτι»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Αιγάλεω στα Βριλήσσια για την 8η αγωνιστική της Πρι Λιγκ αλλά έχασε με τραυματισμό την Χαριτωνίδη. Η νεαρή ταλαντούχα ακραία του Σίτι υπέστη διάστρεμμα στο δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενη από το ματς.

Πρόκειται για τον τρίτο τραυματισμό βασικής παίκτριας μέσα σε μια εβδομάδα μετά τις Σολωμού και Μανώλικα που είχαν αποχωρήσει με διάστρεμμα στο προηγούμενο ματς με τον Μεσσαρά.

Παρά την νέα κακοδαιμονία, οι παίκτριες της Αντωνιάδη δεν τα παράτησαν και με την είσοδο της Κουλοπούλου, πίεσαν στο σέρβις ενώ έβγαλαν φοβερό πάθος και κατόρθωσαν να πάρουν το τρίποντο με ανατροπή (1-3)

Εξαιρετική απόδοση για ένα ματς ακόμη απο Καββαδία, Κάστανου, Βλάχου ενώ σπουδαίες λύσεις βρήκε το "Σίτι" από Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Αναστασιάδη, Παναγιωτίδου.

Μάλιστα η ομάδα του Αιγάλεω αναφέρει σε ανάρτηση της στο f/b:

«Με ατυχία επισκιάστηκε και η νίκη με τα Βριλήσσια για την γυναικεία μας ομάδα.

Πολύτιμο τρίποντο πήρε η ομάδα μας εκτός έδρας. Στην 8η αγωνιστική η ομάδα μας νίκησε 1-3 την ομάδα των Βριλησσίων.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και πάλι στο δεύτερο σετ η ακραία μας Ιωάννα Χαριτωνίδη υπέστη διάστρεμμα στην προσπάθεια της να κάνει μπλοκ στην επίθεση παίχτριας των Βριλησσίων.

Η ατυχία συνεχίζεται όμως για άλλη μια φορά η ομάδα μας έδειξε ότι αντέχει στα δύσκολα και με την καταπληκτική εμφάνιση της Κατερίνας Κουλοπούλου που αντικατέστησε την Χαριτωνίδη πήραμε τους πολύτιμους βαθμούς που θα δώσουν ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περαστικά Ιωάννα. Ευχόμαστε και στις τρείς αθλήτριες μας γρήγορη ανάρρωση.

Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν δίπλα μας και μας στηρίζει στο δύσκολο έργο μας!!»

Διαβάστηκε 907 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ