1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2023 00:38

Παρελθόν απο τον Κέρκη Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Παρελθόν από τον Κέρκη Σάμου αποτελεί μετά από ένα χρόνο (Δεκέμβρης ‘21), ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο πολύπειρος τεχνικός με προσωπική του ανάρτηση, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την νησιωτική ομάδα της Πρι Λιγκ , από τον πάγκο της οποίας πέρασε για δεύτερη φορά, και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και παράγοντες της ομάδας:

«Με τη λήξη της συνεργασίας μου με το τμήμα πετοσφαίρισης του σωματείου Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ για την pre League Ανδρών αγ. Περιόδου 2022-23, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Ηλία Γεωργίου (scouter), Παναγιώτη Ροξάνα (γυμναστής) και τον έφορο Κωσταντή Καμπουράκης για την υποστήριξή τους στο έργο μου.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους κ.κ. Ελένη Μανώλη, Στέφανο Καλαμοβράκη, Τάκη Γιαννόπουλος και Κλεάνθη Βοσδογάνη και εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο τους

Εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα τους σε όλους τους αθλητές μου.Εύχομαι η ομάδα του ΑΣ Μαραθόκαμπου Κέρκης με υπομονή, επιμονή και καλή οργάνωση να κατακτήσει τον εφικτό στόχο της ανόδου στη Volley League, να εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά στάνταρ και να συσπειρώσει την ανεκμετάλλευτη δυναμική του νησιού της Σάμου με προοπτική να εξελιχθεί σε κοιτίδα του volley».Αντώνης Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ