1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2022 22:16

Πανερυθραϊκός: «Ευτυχώς που τελείωσε το 29ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής»

Η αποχώρηση του ΑΣ Κέρκης από το 29ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» και η αναβολή του μικρού τελικού την δεύτερη μέρα, σημάδεψαν το τουρνουά για το οποίο πήρε επίσημη θέση και η ομάδα του Πανερυθραϊκού. Στα ευχάριστα η βράβευση του αρχιτέκτονα του χάλκινου μεταλλίου της Γάνδης, Θανάση Μαργαρίτη, και της αείμνηστης Ανθούλας Παπαδοπούλου-Σιακκά.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού αναφέρει:

« Το 29ο Τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής” ΕΥΤΥΧΩΣ ανήκει στο παρελθόν … Ευχαριστούμε τις ομάδες Καλαμάτα-80 και Α.Ο Αιγιαλέων που τίμησαν το Τουρνουά μας με την παρουσία τους. Ζητάμε συγνώμη για τα προβλήματα που ξαφνικά παρουσιάστηκαν και που δεν επέτρεψαν στο 29ο να έχει την αίγλη των προηγουμένων ετών και γι’αυτό ούτε ειδικές βραβεύσεις έγιναν ούτε σωστή τελετή λήξης. Δίνουμε υπόσχεση ότι το 30ο που θα είναι και επετειακό, θα εορταστεί με την αρμόζουσα λαμπρότητα !!

Για την ιστορία στους 2 αγώνες που έγιναν, η Καλαματα-80 κέρδισε το Σάββατο τον Πανερυθραϊκο με 3-1 και τη Κυριακή στον Τελικό ο Αγιαλέων κέρδισε την Καλαμάτα-80 3-0.Ιδιαίτερες συγκινητικές στιγμές ήταν η βράβευση δυο “δικών” μας ανθρώπων :

Τον Θανάση Μαργαρίτη για την ανεκτίμητη προσφορά του στην Ανάπτυξη του Βόλεϊ του Συλλόγου μας και της αείμνηστης Ανθούλας Παπαδοπούλου-Σιακκά για την ανεκτίμητη προσφορά της στην Ανάπτυξη του Βόλεϊ του Συλλόγου μας και του Σχολικού Αθλητισμού της Νέας Ερυθραίας, την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της οικογενείας η κόρη της Βάσω»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ