Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2022 18:07

Στο τιμόνι της Καλαμάτας και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Ντάκουρης

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης ανανέωσε με την Καλαμάτα 80, και θα είναι και τη νέα χρονιά ο προπονητής που θα οδηγήσει τον Μεσσηνιακό σύλλογο στην Πρι Λιγκ ανδρών με στόχο την άνοδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!Ο κύριος Ντάκουρης αναλαμβάνει ξανά το σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη της Καλαμάτας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre league βόλεϊ Ανδρών με στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague.

Ευχόμαστε στον κοουτς Ντάκουρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!"

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του team manager Αλέξη Μπούρα:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέξη Μπούρας ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager της ανδρικής μας ομάδας.Ο Αλέξης ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε "κρέμασε" τα αθλητικά του παπούτσια ολοκληρώνοντας μια πλούσια καριέρα σαν αθλητής, αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο με σκοπό να συνδράμει δραστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας του συλλόγου μας. Παράλληλα είναι τελειόφοιτος της Σχολής Οργάνωσης και διοίκησης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευχόμαστε στον Αλέξη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!»