1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2021 20:43

Pre League Ανδρών: Κομβικές αναμετρήσεις σε Ν.Φιλαδέλφεια και Μίκρα

H αναμέτρηση της ΑΕΚ με την πρωτοπόρο Καλαμάτα είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 9η αγωνιστική του Α ομίλου της Πρι Λιγκ Ανδρών.

Μπορεί να χωρίζουν την Ένωση από την Μεσσηνιακή ομάδα 9 πόντους αλλά οι «κιτρινόμαυροι» με την βοήθεια των φιλάθλων τους, μεταμορφώνονται σε άλλη ομάδα στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας, και στόχος της είναι να «φρενάρει» την Καλαμάτα. Από την άλλη η πρωτοπόρος έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα του Χατζηαντωνίου και θα προσπαθήσει με την εμπειρία και την προσωπικότητα των αθλητών της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει μόνη πρώτη.

Με το μυαλό στη Φιλαδέλφεια, ο δεύτερος Κέρκης Σάμου πηγαίνει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον ουραγό και χωρίς νίκη, γηπεδούχο Αιγιαλέων. Η ομάδα της Σάμου θα επιδιώξει καθαρό τρίποντο για να επιστρέψει στην κορυφή σε περίπτωση που η Καλαμάτα στραβοπατήσει με την ΑΕΚ.

Δυνατή μονομαχία και στη Ν. Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος θα επιδιώξει για την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση ενώ από την άλλη ο Πανερυθραϊκός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να πιάσει την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, σε περίπτωση που ηττηθεί από την Καλαμάτα.

Στον Β’ όμιλο έχουμε μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον τρίτο Άρη και τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Οι γηπεδούχοι στην σκληρή έδρα τους, θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην κορυφή ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά την δεύτερη εντός έδρας ήττα από τον Πήγασο, θα τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο ρετιρέ του ομίλου.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Μίκρας θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ο δεύτερος Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον προτελευταίο Πιερικό, και με ένα καθαρό τρίποντο θα πιάσει πρώτη θέση. Η εξέλιξη της μονομαχίας στην Μίκρα ενδιαφέρει και τον Άθλο Ορεστιάδας, ο οποίος υποδέχεται την Κομοτηνή και θέλει πάση θυσία καθαρό τρίποντο για να μπει στην αρχική τριάδα που θέλει.

Pre League Ανδρών - Α' όμιλος - 9η αγωνιστική

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρέας Βαρίκας 18.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Πανερυθραϊκός

Διαιτητές: Βελώνης, Παπαχατζής, Γραμματεία: Ιωάννου, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Αιγίου 18.00: ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΣ Κέρκης Σάμου
Διαιτητές: Λιναρδάτος, Γκόλφης, Γραμματεία: Ματζουράνης, Παρατηρητής: Πετούσης.

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.00: ΑΕΚ - ΑΟ Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μενεσλής, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Pre League Ανδρών - Β' όμιλος - 9η αγωνιστική

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ν. Σαμαράς 17.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής

Διαιτητές: Τζεπκινλής, Μαργαριτίδης, Γραμματεία: Σαρδάνη, Παρατηρητής: Σαρδάνης.

Τ9 Κατερίνης 17.00: ΣΦΚ Πιερικός - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης, Γραμματεία: Καραπέδη, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Μίκρας 17.00: ΑΣ Άρης - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Γραμματεία: Χαλκιά, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Bαθμολογία Α ομίλου ΕΔΩ  

Βαθμολογία  Β ομίλου  ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ