1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2021 18:39

Κάλεσμα του Άθλου Ορεστιάδας για το ματς με το Άρη

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Ορεστιάδας για να ενισχύσουν την ομάδα του Άθλου, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στην Πρι Λιγκ με 2/2, κόντρα στον Άρη το Σάββατο (6/11, 18.00) έκανε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εβρίτικου συλλόγου , η οποία αναφέρει:

«Μετά το νικηφόρο 3-2 επί του Αριστοτέλη στη Σκύδρα και το 2x2 στο πρωτάθλημα, η αγωνιστική δράση μεταφέρεται το Σάββατο (18:00) στην Ορεστιάδα και το κλειστό γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς" με τον Άθλο να υποδέχεται τον Άρη.

Η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στη Preleague και σας καλεί στο γήπεδο να ζήσουμε όλοι μαζί μια ακόμη γιορτή του βόλεϊ. Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους. Όλοι μαζί για τη νίκη

.Πριν την αναμέτρηση των ανδρών και στις 15:00 οι Έφηβοι του Άθλου θα υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ