1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2021 19:24

Πανερυθραϊκός: «Σπάνιο διαιτητικό λάθος στο παιχνίδι με τη Καλαμάτα 80»

Με ενημέρωσή του, ο Πανερυθραϊκός αναφέρει ένα διαιτητικό λάθος που συνέβη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας της Νέας Ερυθραίας με την Καλαμάτα 80, για την 1η αγωνιστική της Pre League Ανδρών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και το βίντεο που παρέθεσε ο Πανερυθραϊκός:

Ένα σπάνιο διαιτητικό λάθος συνέβη στον αγώνα μας με την Καλαμάτα-80 το Σάββατο 23/10/21, στη 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Pre League Ανδρών, το οποίο δεν θέτει φυσικά υπό αμφισβήτηση τη νίκη της Καλαμάτας.

Στο 11-8 του 2ου σετ μετά το out καρφί της Καλαμάτας γίνεται το σκορ 12-8, η χειρίστρια του πίνακα γράφει 11-9, μετά το κάνει 12-9, μετά το διορθώνει σε 12-8 και μετά ξανά 12-9, στην επόμενη φάση που την κερδίζει η Καλαμάτα η χειρίστρια γράφει 12-10 και αντί να την διορθώσει η γραμματεία …, διόρθωσε η χειρίστρια … τη γραμματεία και φαίνεται με πολύ προσοχή στο βίντεο ότι γυρίζει 2 φορές το χειροκίνητο σκορ board η γραμματεία υπέρ της Καλαμάτας και κάνει και αυτή το σκορ του χειροκίνητου 12-10 !

Το λάθος, μετά αυτή την παλινωδία αλλαγών που, δυστυχώς ανακαλύφθηκε, αργά, μετά το ματς και διαπιστώθηκε και από το play by play έντυπο της στατιστικής Data Volley, γιατί το πρόγραμμα από μόνο του αναγράφει το σκορ κάθε φορά που πληκτρολογείτε μια νέα φάση, στο τέλος του 2ου σετ έδειχνε 24-25 και προστέθηκε αυτόματα από το πρόγραμμα 1 πόντος (24-26) για να ολοκληρωθεί τεχνικά το σετ για να προχωρήσει η καταγραφή του 3ου σετ.

Αρκετά αργότερα παρακολουθώντας όλο το βίντεο του live streaming αποκαλύφθηκε η αλήθεια αλλά ήταν πολύ αργά ...

Έχουμε προσθέσει στο απόσπασμα του βίντεο το σκορ εμείς, στο κάτω μέρος, σύμφωνα με την πραγματική εξέλιξη του αγώνα, για άμεση σύγκριση με αυτό του γηπέδου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ