1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2021 13:11

Πρώτη συγκέντρωση με όνειρα και ελπίδες για την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ

Ξεκίνησε χθες και επίσημα η χρονιά για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία γεμάτη φιλοδοξίες πάτησε το παρκέ του «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει Πρι Λιγκ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και κάτω από τις οδηγίες του Άκη Χατζηαντωνίου, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, αφού πρώτα πέρασαν από διαγνωστικά τεστ covid, τα οποία βγήκαν αρνητικά. . Μία ΑΕΚ γεμάτη ταλαντούχα νέα παιδιά, από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και όχι μόνο, άλλα και έμπειρους παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν στη νέα απαιτητική κατηγορία

Το “παρών” έδωσε φυσικά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο Λευτέρης Αρχόντης τόνισε την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο υλικό της ομάδας και υποστήριξε οτιδήποτε χρειαστούν,, η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους.

Ο προπονητής της ομάδας Aκης Χατζηαντωνίου, με τη σειρά του αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν άπαντες.Ακολούθησε η καθιερωμένη προπόνηση με ασκήσεις με και χωρίς μπάλα, και γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν τη φετινή τους πορεία.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ