1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2021 12:43

Ο 22χρονος Κουβανός Λάζαρο Γιόλβις ο νέος ακραίος του Άρη

Την απόκτηση του Κουβανού ακραίου Λάζαρο Γιόλβις ανακοίνωσε ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν που θα την βρει στην πρι λιγκ, με τον 22χρονο Κουβανό να ταξιδεύει για την Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου για να ενσωματωθεί στη προετοιμασία και να γνωρίσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τους οποίους θα παλέψουν για την άνοδο στη Volley League.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Lazaro Yoelvis Brunet.

Ο 22χρονος Κουβανός ακραίος, με ύψος 1.98μ., είναι ο πρώτος ξένος του ΑΡΗ για τη σεζόν 2021-2022.

Ο Βrunet αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής Κουβάς U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2017 και παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχει καταφέρει να αγωνιστεί τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους εκτός Κούβας. Στη Βραζιλία τις σεζόν 2018-2019 (Sada Cruzeiro) και 2019-2020 (Lavras Volei) και στα Ηνωμένa Αραβικά Εμιράτα την περσινή αγωνιστική περίοδο (Al Ain).

Ο νέος αθλητής του ΑΡΗ προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα από τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Διακρίνεται για τα αλτικά του προσόντα, τη μεγάλη ευχέρειά του στο σκοράρισμα και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Σπύρου Γκολίτση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ