1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2021 15:53

Παραμένει στον ΑΟ Αιγιαλέων ο Διονύσης Δημησιάνος

Την ανανέωση με τον 31 χρονο (1μ88) πασαδόρο Διονύση Δημησιάνο, ανακοίνωσε ο ΑΟ Αιγιαλέων, που θα συμμετάσχει στη νέα Preleague ανδρών.

Η ανακοίνωση του Αιγιώτικου συλλόγου για τον παίκτη έχει ως εξής: «Ο πασαδόρος Διονύσης Δημησιάνος, γέννημα-θρέμμα του πατραϊκού βόλεϊ, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για να παραμείνει στον Α.Ο. Αιγιαλέων μετά τη χαμένη σεζόν 2020-21. Ο Διονύσης, με ύψος 1.88 στα 31 του χρόνια επιστρέφει στη σάλα για να αγωνιστεί στην Preleague των Ανδρών.

Στην πρώτη δήλωση μετά την συμφωνία ο παίκτης υποστήριξε: «Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, τους φροντιστές και όλο το επιτελείο της ομάδας καλή αθλητική χρονιά. Μια χρονιά που πιστεύω θα είναι διαφορετική, πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα από την προηγούμενη. Μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη υγεία και ξεχωριστές στιγμές στο παρκέ. Διονύση, η οικογένεια του Α.Ο. Αιγιαλέων σε καλωσορίζει και φέτος και σου εύχεται μια καλή αθλητική χρονιά!»

Ρόστερ Αιγιαλέων (2021-22)

Πασαδόροι: Διονύσης Δημησιάνος

Ακραίοι: Φάνης Δασκαλόπουλος, Παναγιώτης Σαλαβασίδης,

Διαγώνιοι: Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Ανδρέας Παπασταθόπουλος,

Κεντρικοί: Γιάννης Χασάπης, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Nικος Μαυραγάνης

Λίμπερο: Γιώργος Σύρος

Προπονητής: Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ