1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2021 14:24

Άρης: Ανακοίνωσε τετράδα ταλαντούχων παικτών στην ανδρική ομάδα

Την προώθηση τεσσάρων εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών (Δημητριάδης, Γιαμακίδης, Γκρουμούσας, Παπαδόπουλος), στην ανδρική ομάδα του, ανακοίνωσε ο Άρης, ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ‘Αρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την προώθηση τεσσάρων πετοσφαιριστών της εφηβικής ομάδας, στην ανδρική.Οι αθλητές είναι οι:Δημητριάδης Δημήτρης (2001, 2.00μ., κεντρικός),Γιαμακίδης Χρήστος (2002, 1.97μ., πασαδόρος),Γκρουμούσας Ξενοφών (2001, 1.83μ., λίμπερο),Παπαδόπουλος Θωμάς (2000, 1.98μ., κεντρικός).

Παράλληλα με το την προσπάθεια της ανόδου στη Volley League, ο Άρης ρίχνει το βάρος και στην ανάδειξη των νεαρών αθλητών, με στόχο να πλαισιώσουν με επιτυχία και μελλοντικά με βασικό ρόλο την ανδρική ομάδα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι Δημητριάδης, Γιαμακίδης, Γκρουμούσας και Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν παίκτες της πρώτης ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άρης (ροστερ 2021-22) 

Ακραίοι: Ζένια Γκόρτσανιουκ, Φίλιππος Μάντζιος

Πασαδόροι: Αλέξανδρος Γραμμενούδης, Γιαμακίδης Χρήστος

Κεντρικοί: Γιώργος Πεντίδης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Δημητριάδης Δημήτρης,

Διαγώνιοι:  Ανδρέας Κάβουρας

Λίμπερο: Θόδωρος Τσαδήμας, Γκρουμούσιας Ξενοφών

Προπονητής: Σπύρος Γκολίτσης 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ