1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2021 01:08

Ανανέωσε για τρίτη χρονιά στον Άθλο Ορεστιάδας ο Σκαρλατίδης

Την φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας θα φορέσει για τρίτη χρονιά ο Γιαννης Σκαρλατίδης. Ο 28 χρονος (1μ82) πασαδόρος θα είναι ο «μαέστρος» των «βυσσινί» του Έβρου στη νέα Πρι Λιγκ ανδρών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο, Γιάννη Σκαρλατίδη, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο 28χρονος πασαδόρος παραμένει στον Άθλο για 3η συνεχόμενη χρονιά ενισχύοντας έτσι σημαντικά τους «βυσσινί» στο φετινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Preleague.

Ο Γιάννης Σκαρλατίδης έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Volleyleague με τους ΑΟ Ορεστιάδας, Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό, Ηρακλή και ΟΦΗ και είναι διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες έχοντας μάλιστα συμμετάσχει το 2011 τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων (6η θέση), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής (7η θέση).» 

Ο διεθνής με τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες πασαδόρος σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμη μια χρόνια στον άθλο Ορεστιάδας.

Η συνεργασία μας με τον σύλλογο μέχρι τώρα ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό αποχής και απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές προσθήκες παικτών δημιουργώντας δυνατά ρόστερ.

Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να κάνει την υπέρβαση για τη volleyleague. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα κανονικά χωρίς τα ευτράπελα της προηγούμενης χρόνιας».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ