1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2021 13:42

Στον Πανιώνιο επέστρεψε ο Δημήτρης Χατζηνικολάου

Την ενίσχυση του με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου. Ο 20 χρονος (1μ88) ακραίος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη , μετά από ένα χρόνο καθώς πέρυσι ήταν στον Πανερυθραϊκό με τον οποίο δεν πρόλαβε να αγωνιστεί, αφού λογω της πανδημίας το πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ ματαιώθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηνικολάου.Ο νεαρός ακραίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στο ρόστερ του Πανερυθραϊκού, ενώ τη σεζόν 2019-2020, αποτέλεσε βασικό κομμάτι της ομάδας του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α2.

O Δημήτρης θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας στα άκρα, ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Pre League, με τις παράστασεις που διαθέτει, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως αποτελεί κομμάτι της Εθνικής ομάδας beach volley.Ακολουθεί η δήλωσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα.

Με τους περισσότερους ήδη γνωριζόμαστε και θεωρώ ότι θα ταιριάξω απόλυτα στο ήδη καλό κλίμα της ομάδας. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε τους στόχους μας»Δημήτρη καλώς ήρθες... ξανά!"

Πανιώνιος ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Μάριος Βλαβιανός, Νίκος Σαλωνίτης

Ακραίοι: Γιώργος Φύτρος, Δήμος Μακράκης, Σταύρος Κουφόπουλος, Δημήτρης Χατζηνικολάου

Διαγώνιοι: Παναγιώτης Λέλος

Κεντρικοί Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νίκος Βασιλακόπουλος, Τζούλιο Μπεζάνι

Λίμπερο: Στέλιος Κουτσούρης, Ιάκωβος Καφούρος

Προπονητής Βασίλης Θεοδωρόπουλος

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ