1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2021 20:44

Δεν το κουνάει από τον Πανιώνιο o Μάριος Βλαβιανός

Την ανανέωση για 18η χρονιά με τον 29 χρόνο (1μ86) αρχηγό και πασαδόρο της ομάδας, Μάριο Βλαβιανό, γνωστοποίησε ο Πανιώνιος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης αναφέρει:
«Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάριο Βλαβιανό ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Έτσι, ο αρχηγός του τμήματος θα φοράει την φανέλα του Ιστορικού για 18η χρονιά!Η σχετική ανακοίνωση και η δήλωση του έμπειρου πασαδόρου: "Η διοίκηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Μάριο Βλαβιανό.Ο αρχηγός του τμήματος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα για 18η χρονιά, ενισχύοντας την προσπάθεια του Ιστορικού από τη θέση του πασαδόρου.

Ακολουθεί η δήλωση του Μάριου:

«Για ακόμα μια χρονιά, εδώ, στον Πανιώνιο. Με πολλή δουλειά, αγάπη και αφοσίωση στα ιδανικά του Συλλόγου, ελπίζω να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία η ραγδαία άνοδος του βόλεϊ στην ομάδα.

Η ομάδα που χτίζεται από πέρσι, θα κάνει τους Πανιώνιους να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο τμήμα και φυσικά, με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

Να έχουμε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και να πραγματοποιήσουμε, όλους τους στόχους μας»."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ