1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2021 14:09

Αριστοτέλης Σκύδρας: Επιστροφή του Μάκη Κανέλλου μετά απο 14 χρόνια

«Βόμβα» με Μάκη Κανέλλο στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ο σύλλογος της Πέλλας ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον έμπειρο 33 χρονο (2μ01) κεντρικό, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο μετά από 14 χρόνια (τελευταία φορά έπαιξε το 2006-07). Η παρουσία του Κανέλλου ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας της Σκύδρας, η οποία έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.

Nα σημειωθεί ότι ο διεθνής αθλητής που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, έχει παίξει επίσης στο παρελθόν δύο φορές σε Ολυμπιακό, ΑΟ Μεταμόρφωσης, Ηρακλή, Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, ΑΕΚ, Φοίνικα Σύρου και την Αγγλική Πολόνια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο αθλητή Μάκη Κανέλλα. Ένας αθλητής που ο σύλλογος συνεργάστηκε και στο παρελθόν...αλλά η φετινή συνεργασία...με τον Μακη βάζει τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά...με στόχο την άνοδο στην volleyleague.

Για τον αθλητή Μάκη Κανέλλο όσα και γράψω θα είναι λίγα, για την διαδρομή του στο χώρο του βόλεϊ...Εθνική Ομάδα.. στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας.Ο Μακης Κανελλος είναι φωτεινό παράδειγμα...αθλητή και πρότυπο για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Καλωσόρισες στον Αριστοτέλη Σκύδρας.»

 Αριστοτέλης Σκύδρας (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι:

Κεντρικοί: Γιάννης Παντακίδης, Μάκης Κανέλλος

 Ακραίοι

Διαγώνιοι

Λίμπερο

Προπονητής: Θανάσης Στράντζαλης

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ