1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2021 13:59

Οι κάρτες διαρκείας του Άθλου Ορεστιάδας με επιβράβευση για τους περυσινούς κατόχους

Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκίνησε την διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Pre League ανδρών η οποία δεν έγινε πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας, και παράλληλα προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση επιβράβευσης των κατόχων της περσινής περιόδου, καθώς ανακοίνωσε πως αυτές θα ισχύουν και τη νέα σεζόν.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Εβρίτικου συλλόγου αναφέρει:

«Ο Άθλος Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλαθλους του συλλόγου μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της σεζόν 2021-2022.Ως μοναδικός εκπρόσωπος του Νομού Έβρου στη νεοσύστατη Preleague, ο Άθλος Ορεστιάδας καλεί τους φίλους της πόλη να ενισχύσουν την προσπάθεια μας στο αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να ζήσουμε μια χρονιά γεμάτη νίκες και χαμόγελα.

Το κόστος των καρτων διαρκείας είναι στα 50 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλόντας στο 6932242504 και στο 6944358505.

Παράλληλα η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας θέλοντας να ανταποδώσει την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας που προμηθεύθηκαν κάρτες διαρκείας την περσινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε αυτές να ισχύσουν κανονικά και για τη φετινή σεζόν.Μια ελάχιστη κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης προς αυτούς που στάθηκαν εμπράκτως δίπλα μας σε μια χρονιά όπου η πανδημία του κορονοϊού δοκίμασε τις αντοχές όλων μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ