1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2021 23:40

Πήγασος Πολίχνης: Κράτησε και τη νέα χρονιά τον Οδυσσέα Τσιράκη

Την ανανέωση με τον 26 χρονο λίμπερο Οδυσσέα Τσιράκη, ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνης , ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο δυνατα και ανταγωνιστικότερα ρόστερ στην Πρι Λιγκ.

«Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή, Οδυσσέα Τσιρακη!

Ο Οδυσσέας είναι μέλος της οικογένειας του ΠΗΓΑΣΟΥ από το 2018! Είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 27/5/1995 και αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο. Η βοήθεια του ήταν πολύτιμη για την καλή πορεία του αντρικού μας στην Α2 ενώ είναι και προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας!

Ο Οδυσσέας Τσιρακης μας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του:"Θα ήθελα , για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν, να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου, προπαντός για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων συνθηκών που προϋποθέτει και απαιτεί το έργο ενός αθλητή και προπονητή ακαδημιών καθώς και τον προπονητή του αντρικού τμήματος για την εμπιστοσύνη του

.Από την πλευρά μου, όντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μας, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα μέγιστα ούτως ώστε να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στα τμήματα υποδομής.

Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά , πρωτίστως με υγεία και να επιστρέψει , το συντομότερο δυνατόν, ο κόσμος στα γήπεδα!"Οδυσσέα σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στην Pre League αλλά και μια πολύ δημιουργική προπονητικά χρόνια.»

Πήγασος Πολίχνης (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Δημήτρης Κομητούδης 

Διαγώνιοι: Στέφανος Χαριδήμου 

Ακραίοι: Αργύρης Μαυροβουνιώτης, Νικήτας Εφραιμίδης, Δημητρης Χρηστινίδης, Μιχάλης Κανάρης

Κεντρικοί: Κάσσανδρος Στίγγας, Δημήτρης Αλεξίου

Λίμπερο: Αλέξανδρος Ρωμαλιάδης, Οδυσσέας Τσιράκης

Προπονητής: Ηρακλής Θεοδώρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ